Finansiering

Rådgivning om finansiering
 
På opfordring fra mange af vores kunder, har Boligmatch valgt at gøre rådgivning om finansiering til et af vores produkter. I en verden hvor bank-rådgiverne er blevet sælgere, er det vigtigt at kunne overskue markedet og ikke mindst priserne på de mange forskellige finansielle produkter. Det overblik har vi hos Boligmatch.
 
Vores ansatte har en bred uddannelse- og erfaringsmæssig baggrund inden for den finansielle verden, så du kan trygt lade Boligmatch rådgive dig, næste gang du skal snakke med banken.
 
Hvornår kan Boligmatch hjælpe dig med finansiering?
·      Ved køb af bolig:
Boligmatch hjælper dig hele vejen rundt om finansieringen i forbindelse med dit boligkøb.
·      Ved salg af bolig:
Du kan spare rigtig mange penge ved at indfri dit lån på den ”rigtige” måde. Vi rådgiver vores sælgere til den billigste indfrielse fra sag til sag.
·      Ved ombygning og renovering:
Boligmatch har et stort netværk af dygtige og billige håndværkere og et unikt kendskab til sammensætning af den optimale finansiering i forbindelse med ombygning og renovering af din bolig.
·      Ved omlægning/konvertering af lån:
Spørger du dig selv om det kan svare sig at lægge dine lån om, så brug Boligmatch som sparringspartner. Vi kan også hjælpe dig med rådgivning, når din afdragsfrihed er ved at udløbe.
 
Hos Boligmatch opfatter vi os selv som uafhængige, da vi fundamentalt er ligeglade med, hvor du har dine lån. For os er det vigtigt, at du som kunde træffer de rigtige valg ud fra en grundig rådgivning og ikke ud fra en rådgivning om, hvor banken tjener flest penge eller ud fra de begrænsede produkter, som de enkelte banker har på hylden. Boligmatch har en bred viden omkring produkter, priser, kreditpolitik mv. hos de enkelte banker.
 
Sagt på dansk: Du vælger banken, Boligmatch rådgiver om dine muligheder.


lynsøg
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
 
Åbningstider:
Mandag - fredag
10.00 - 17.00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10.00 - 16.00
Rasmus Kirkeby - mobil 6155 5954
Troels Christensen - mobil 4095 8711
Nyeste: