Køberrådgivning

Boligmatch Køberrådgivning
Uanset om det er første eller sidste gang, du skal handle bolig, er Boligmatch det trygge og sikre valg. Vores rådgivere er uddannede ejendomsmæglere, vi har ansvarsforsikring hos Tryg og en bred og lang finansiel baggrund. Vi kan således rådgive dig om alle aspekter i dit boligkøb.
Tag en rådgiver fra Boligmatch med i processen så tidligt som muligt. Vi tilbyder altid købt ellers gratis, hvilket betyder at hvis du alligevel ikke køber boligen, koster det dig ikke noget.
Med en Køberrådgiver fra Boligmatch får du hjælp til det hele.
·      Boligsøgning: Vi hjælper gerne aktivt med at finde din kommende bolig.
·      Besigtigelse af boligen: Boligmatch tilbyder gennemgang af boligen med egen rådgiver, samt evt. gennemgang med byggesagkyndig.
·      Forhandling: Vi deltager gerne i prisforhandling og forhandling af øvrige vilkår i bolighandlen.
·      Rådgivning om finansiering: Vi hjælper dig med at finde det rigtige lån og den rigtige bank. Vi deltager også gerne i mødet med banken.
·      Dokumenter: Vi gennemgår handlens juridiske dokumenter sammen med dig, skriver skøde og udarbejder refusionsopgørelse. Vi kan også udarbejde testamenter, samejeoverenskomster, ægtepagter osv.
Få uafhængig og professionel rådgivning hos Boligmatch. Ring allerede inden boligjagten starter på 70 228 288 eller send os en mail på info@boligmatch.dk


lynsøg
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
 
Åbningstider:
Mandag - fredag
10.00 - 17.00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10.00 - 16.00
Rasmus Kirkeby - mobil 6155 5954
Troels Christensen - mobil 4095 8711
Nyeste: