Boligmatch Salgsvurdering

Det kan være rigtig svært som sælger at overskue et boligmarked i rivende udvikling. Der kommer flere og flere spillere på markedet med mere eller mindre nuancerede produkter.
Hvis du vil sælge din bolig, er vores bedste råd til dig, at du skal mærke efter, om du selv vil stå for hele salgsarbejdet, dele af salgsarbejdet eller overlade hele opgaven til en ejendomsmægler.
Hos Boligmatch tilbyder vi alle mulighederne, og de enkelte løsninger kan skræddersys til dit behov.
Eksempel 1
Du er sælger af en andelsbolig. Administrator laver overdragelsesaftalen, og du vil gerne selv vise boligen frem. I det konkrete tilfælde vil Boligmatch kunne hjælpe dig med en billig og bred markedsføring på nettet samt med rådgivning omkring evt. køb og finansiering, når boligen er solgt. På den måde kan du spare næsten hele salæret ved selv at lave salgsarbejdet.
Eksempel 2
Du er sælger af en ejerlejlighed i Københavns området og vil gerne selv vise frem, da du kender boligen bedst. Her ville Boligmatch kunne hjælpe dig med prisforhandlingen, udarbejdelse af købsaftale, skøde og refusionsopgørelse mv. efter dit behov.
Eksempel 3
Du er sælger af en villa i tre plan, har et krævende job og ønsker at Boligmatch varetager alle opgaverne i forbindelse med ejendomshandlen. Det er den helt traditionelle måde, de fleste stadig vælger at sælge deres bolig på i dag. Her står ejendomsmægleren står for hele salgsprocessen.
Vi sammensætter salgsprocessen så den præcist dækker dit behov og du kun betaler for de ydelser, du ønsker Boligmatch hjælper dig med.
Vi tilbyder markedets billigste priser og mest fleksible salgsvilkår. Du har din egen personlige ejendomsmægler, MDE, som rådgiver dig gennem hele salgsforløbet.
Lever vi ikke op til forventningerne, så kan du fra dag til dag opsige formidlingsaftalen uden at skulle betale salær. Det får du ingen andre steder end hos Boligmatch.

Må vi kigge forbi?

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031