Se det digitale energimærke

Møllevænget 56

, 2800 Kgs. Lyngby

1 / 30
1 / 2
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 170 m²
Kælderareal 91 m²
Garage 29 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 886 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1952
Sagsnummer 12TS0611
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.010
Ejendomsværdiskat 1.400
Renovation 224
Skorstensfejning 38
Rottebekæmpelse 1
Husforsikring 234
Ejerudgifter i alt 3.907

VILLA - Villaen hvor stil, design og kvalitet mødes

Villaen hvor stil, design og kvalitet mødes

I det eftertragtede Stengårds Kvarter, med gåafstand til fire gode privatskoler og to kommuneskoler, sælges denne pragtvilla fra 1952, opført i gule mursten - og senere istandsat fra A til Z.

Villaen er placeret perfekt på en 886 m2 stor hjørnegrund med dejlig stor, sydvendt have og ligger således ugenert ifht naboerne. Der er tillige stort muret udhus samt muret garage. Vejen er lukket og her er masser af børnefamilier på vejen.

Ejendommen er beliggende i Gladsaxe kommune, som er en yderst børnevenlig kommune med gode skoler, institutioner og super sportsfaciliteter. Her er endvidere gåafstand til lækker natur i form af blandt andet Lyngby og Bagsværd Sø - samt masser af shoppingmuligheder i Lyngby Centrum.

Her er gode tilkørselsforhold til motorvej og er tæt på offentlig transport.

Villaen har energiruder, sortglaceret tegltag, radonsikring og ejendommen opvarmes med miljøbevidst jordvarmeanlæg. Her er der gennemgået en gennemgribende renovering og villaen fremstår i den flotteste stand med et vælg af unikke kvalitetsmaterialer og fantastiske løsninger, herunder centralstøvsuger, badeværelser fra BEDRE BAD, original jacuzzi, Quooker mv.

Fra den flotte flisebelagte forhave ankommer du til den skønne ejendom via hovedtrappen, som er delvist overdækket og beklædt med granit i hele rene stykker. Entreen er lys og rummelig og har masser af skabsplads. Fra entreen kommer du ind i stueetagens fordelingsgang, hvor du har adgang til 1. salen via den store lyse trappe, samt adgang til husets unikke kælder. Gæstetoilet med væghængt toilet, stort spejl og vindue. Fra mellemgangen kommer du ind i husets mekka. Et stort og eksklusivt Invita køkken med alt i hårde hvidevarer, masser af bordplads på den flotte kompositbordplade og udgang til hyggelig terrasse i niveau med køkkenet. Plads til stort spisebord til den pladskrævende familie eller til det store selskab og selvfølgelig med en hyggelig brændeovn til de kolde efterårs- og vinterdage.

Fra "spisestuen" er der direkte overgang til den charmerende og meget lyse vinkelstue. Stuen virker ekstraordinær lys med de store vinduespartier og lyse plankegulve i hele længder, som giver et rent og eksklusivt udtryk. Fra stuen har du udgang til huset 2. terrasse og nedgang til den smukke have. Overalt i stueetagen er der gulvvarme og masser af lys og luft.

Tager du trappen til 1. sal kommer du direkte op på en stor repos med masser af skabsplads. På 1. salen finder du 2 store værelser samt et lækkert badeværelse fra BEDRE BAD med flotte fliser, original jacuzzi, bruseniche, og naturligvis gulvvarme og stort vindue i den flotte karnap, som gør oplevelsen i badeværelset helt speciel.

I kælderen finder nærmest en stor lejlighed. Uanset om du kommer ned af den indvendige eller udvendige kældertrappe, kommer du ind i kælderens lille hyggelige entre, hvorfra du har adgang til bryggers med vaskesøjle. Fra kælderens fordelingsgang har du adgang til stort flot badeværelse - også fra BEDRE BAD - med både badekar og bruseniche og masser af plads og lys. I den anden ende af fordelingsgangen finder du et disponibelt rum. Kælderens hovedrum er indrettet med køkken, spiseplads, stue og skabsvæg.

Overalt i kælderen er der nyere vinduer, gulvarme, lyse lofter og flotte klinker på gulvene - OG ikke mindst hele 230 cm til loftet. Det føles ikke som at være i en kælder og sælger har da også lavet dræn omkring huset, hvorfor kælderen fremstår meget tør og meget indbydende.

Denne villa tilbydes til den kræsne køber, som vil købe en pragtvilla, som stadig kan betales.

Kort sagt: Mulighederne er mange, og denne villa bør bare opleves.

Kontakt Boligmatch allerede i dag for en positiv fremvisning - præcis når det passer dig. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning