Se det digitale energimærke

Prins Christians Vænge 247, Skanderborg Bakker

, 8660 Skanderborg

1 / 28
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
7
736 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 162 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 311 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 2008
Sagsnummer 12TS0651
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 887
Ejendomsværdiskat 1.356
Renovation 180
Grundejerforening 333
Rottebekæmpelse 6
Husforsikring 240
Ejerudgifter i alt 3.002

RÆKKEHUS - Rækkehus i Skanderborg med sø udsigt

Hvis I drømmer om et indflytningsklart rækkehus i to plan, smukt beliggende i et dejligt børnefamilieområde, så har vi den helt rigtige løsning til jer.

Rækkehuset er beliggende i Skanderborg Bakker, og ligger helt ugeneret som det første i rækkerne med den skønneste udsigt til søen om vinteren og skoven om sommeren.

Skanderborg Bakker er et attraktivt område, som især er kendt for det helt unikke sammenhold imellem beboerne. Der er et fint stisystem, og der er nem adgang til både motorvej og tog. Samtidigt er der kun få kilometer til Skanderborg midtby, hvor der er mange gode specialforretninger, og Århus ligger kun en kort køretur derfra, så mulighederne er mange.

Selve huset er rigtig godt og optimalt indrettet. Man træder ind i entreen, hvor der er garderobeplads og adgang til et godt bryggers med ekstra skabe. Desuden adgang til lækkert badeværelse med separat bruseniche og hvid sanitet. Fra entreen går man ind i husets hjerterum, nemlig stuen, som ligger i forbindelse/forlængelse af køkkenet. I såvel stue som køkken er der et smukt lysindfald samt udsigt til søen og skoven. I stuen er der flotte parketgulve, og køkkenet er fra LIFA køkken. Vi har valgt skuffer i stedet for skabe, og der er ekstra bordhøjde samt flot komposit stenbordplade og en stor spiseplads.

På førstesal er der tre gode værelser. Der er desuden et stort badeværelse med badekar, separat bruseniche samt vask nedfældet i skabsarrangement - holdt i samme stil som badeværelset i stueetagen. Endvidere stort soveværelse med skabsvæg fra gulv til loft med flotte skydelåger og adgang til en dejlig solterrasse. Har man behov for et ekstra rum/kontor, kan pladsen i mellemgangen nemt benyttes til det, hvilket sælger gør i dag.

Til rækkehuset hører en hyggelig have med den skønneste udsigt og med direkte adgang til de dejlige fællesarealer i Skanderborg Bakker. Fællesarealerne ligger foran huset, og får grunden til at virke stor, flot og meget velholdt.

Det dejlige rækkehus er den perfekte løsning til børnefamilien, som ønsker at bo i et godt og børnevenligt område, tæt på naturen, med sø udsigt og med kort afstand til storbyen. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning