Se det digitale energimærke

Vangebovej 57, Søllerød

, 2840 Holte

1 / 36
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1142 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 203 m²
Kælderareal 64 m²
Grundareal 1.293 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1956 /2014
Sagsnummer 12TS0741
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 3.868
Ejendomsværdiskat 2.231
Renovation 267
Rottebekæmpelse 5
Husforsikring 518
Ejerudgifter i alt 6.889

VILLA - Arkitekttegnet villa på 203 m2

Arkitekttegnet villa - 5 reelle soveværelser, 203 m 2 bolig og en meget flot, tør og brugbar kælder på 64 m2 - beliggende i det meget attraktive Søllerød - nord for København.

BEMÆRK - huset udvides med en tilbygning på 48 m2 (2 store værelser - se plantegning) og i denne forbindelse laves der plankegulv i tilbygning samt i den nuværende stue - plankegulvet vil være samme slags som der pt. er i de nuværende børneværelser. Desuden udvides træterrassen også hen foran tilbygning. Ring for nærmere information.

Denne villa ligger side om side med Søllerød Naturpark, Kirkeskoven og Vangeboskolen som er én af Danmarks allerbedste folkeskoler.

Villaen fremstår ny renoveret og med en rigtig god planløsning samt en rigtig flot stil og stand.

Dette kombineret med fine detaljer som loft til kip, flotte ny slebne gulve, nye energirigtige vinduer, nyere køkken og badeværelser og en enkel minimalistisk stil, gør at huset fremstår særdeles indbydende.

Huset indeholder pt. 3 rigtig gode værelser samt to badeværelser med gulvvarme OG udvides med ekstra 2 værelser via en tilbygning på 48 m2 - som er indeholdt i den udbudte pris!

I forskudt plan mødes du af et stort og lækkert køkkenalrum med designer køkken fra "Kitchen and more". En rigtig snedkerkøkken med brændeovn til mange hyggelige stunder.

Det er udgang til den store og skønne træbelagte terrasse i to plan fra både køkken og stuen. Haven er holdt helt enkel og er rigelig stor til boldspil og anden leg.

Husets kælder består af 3 gode rum og et stort bryggers - den har egen indgang og er oplagt til f.eks. au pair eller kontor. Der kan meget enkelt etableres en brusekabine i kælderen såfremt dette ønskes.

Der er gåafstand til skole, indkøb og den berømte Søllerød kro og kirke så der er gode muligheder for skønne gåture i det unikke naturflotte område.

Derudover er der gode transport muligheder til Holte, Nærum, Lyngby osv. Bussen holder på vejen og motorvejstilkørslen er lige om hjørnet. København City kan nås på 25 minutter.

Boligen er den helt rigtige for den store børnefamilie som har brug for værelser og masser af plads i et naturskønt og meget attraktivt område. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning