Se det digitale energimærke

Knabstrupvej 42

, 2700 Brønshøj

1 / 25
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 149 m²
Kælderareal 79 m²
Grundareal 730 m²
Værelser 5
Byggeår 1929
Sagsnummer 12TS0901
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 3.328
Ejendomsværdiskat 1.575
Renovation 298
Grundejerforening 50
Rottebekæmpelse 6
Skorstensfejningsafgift 16
Fejning af røgrør 15
Brandpræventivt tilsyn 17
Vejfond 292
Husforsikring 404
Ejerudgifter i alt 6.000

VILLA - Ekstraordinær lav pris - mange kvadratmeter i fantastisk område

Hyggeligt "provinshus" beliggende i Brønshøjs bedste kvarter i grundejerforeningen Brønshøj Haveforstad, der trods central beliggenhed er uden generende trafikstøj, hvor fuglesang høres sommeren igennem, og samtale i haven føres frit, uden at hæve stemmen. Ejendommen har en flot tilstandsrapport (vinduer og al el-installation er udskiftet - væge og lofter renset, pudset, filtarmeret og spartlet) så her er masser af mulighed for at sætte sit eget præg.

Området: Med ejendommens centrale beliggenhed er du på Knabstrupvej tæt på alt. Indkøb, café besøgene og træningen kan klares på Frederikssundsvej. Er du mere til en løbetur i det fri, så skal du forkæle dig selv i de rekreative områder omkring Utterslev Mose.

Ejendommen: Her får du en flot pudset murermester villa fra 1929 med 2-lags termovinduer, rødt tegltag og med varmepumpe (luft til vand). Huset er opført i 3 plan med kælder, stue og 1. sal, samt en stor regulær have med masser af historie og små hyggelige oaser.

Indretning: Vindfang med trappe til 1. sal, fordelingsgang med trappe til kælderen. Lukket velholdt køkken mod forhaven, som er godt tilbagetrukket fra vejen. Badeværelse med flotte lyse klinker, toilet og håndvask. 3 store stue en-suite med franske døre.

På 1. sal findes der stor møblerbar repos, 3 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til stor balkon med fantastisk udsigt over villatagene. Stort badeværelse med bruseniche og jacuzzi og varme i gulvet. Fra reposen er der adgang til stort uudnyttet loftsrum.

Kælderen indeholder 5 disponible rum, hvor opfinderen selv har haft værksted.

Dette er ejendommen til den helt rigtige pris, i det helt rigtige område og med de helt rigtige naboer og som bonusinfo med landets største levende husnummer , som det ses på billederne.

Ring til Boligmatch allerede nu for en fremvisning på 70 228 288, eller kontakt sælger på 6066 7717, han kender husets finurligheder og små fiduser. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning