Se det digitale energimærke

Engsvinget 49

, 2400 København NV

1 / 28
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1346 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 137 m²
Kælderareal 77 m²
Carport 11 m²
Grundareal 665 m²
Værelser 5
Byggeår 1948 /1959
Sagsnummer 12TS0931
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 3.742
Ejendomsværdiskat 1.663
Renovation 343
Grundejerforening 50
Rottebekæmpelse 6
Vejvedligehold og snerydning 75
Husforsikring 235
Ejerudgifter i alt 6.114

VILLA - Fantastisk villa - med udsøgt beliggenhed

Område:Denne store villa ligger lige op af Utterslev Mose, der er Københavns største parkområde med både vand og skøn natur. Der er plads til løb, leg, boldbaner og afslapning - og man kan aldrig få nok af Mosens område. Selvom villaen ligger fredeligt og naturskønt - er man alligevel kun få kilometer fra Rådhuspladsen og Københavns Centrum. Der er skoler og daginstitutioner i nærheden - ligesom indkøb af dagligvarer kan ske "lige rundt om hjørnet".

Ejendommen: Flot solid murermestervilla i 3 plan fra 1948 og senere ombygget i 1959. Huset er opført i gule mursten, med rødt tegltag, termovinduer i det meste af huset og opvarmes med fjernvarme. Den smukke forhave byder dig velkommen og med god plads til bilerne i carporten. Baghaven er helt lukket og er et kapitel for sig selv med masser af hyggelige kroge, træer, frugtbuske og med masser af sol hele dagen lang. Der er kælet for mindste detalje og her føler man sig hjemme fra første øjeblik.

På husets nordside fortsætter hyggen med en lille gårdhave, redskabsskur, overdækning til vasketøjet og havemøblerne, samt indgang til kælderen.

Indretning: Huset er indrettet med mindre vindfang, som lukker perfekt af for resten af huset på de kolde vinterdage og holder dig tør på de våde regnvejrsdage. Fra vindfanget komme man direkte ind i stueetagens fordelingsgang med pæne plankegulve og flot trappe til 1. sal. På stueetagen finder du et værelse med plankegulve, skabsplads og fantastisk udsigt til mosen. Badeværelse med gulvvarme og badekar, lysegrå klinker og vindue. Flot lukket køkken med alt i hårde hvidevarer beliggende mod haven og med dejligt lysindfald og nedgang til kælderen. Stor vinkelstue med lys fra begge sider af huset og udgang til stor skøn havestue, som forlænger sommeren med flere måneder.

På 1. salen finder du 2 store værelser og mindre repos. Begge værelser ligger mod haven, det ene med fransk dør og det andet med aircondition.

I kælderen er der stor for-kælder med udgang til gårdhaven og masser af plads til f.eks. kombineret vinkælder og viktualierum, stort værksted/hobbyrum, stort kombineret badeværelse, bryggers og vaskerum, samt stort disponibelt rum som pt. bruges som kontor.

Hvis du vil bo i et af de mest fantastiske villakvarterer med Utterslev mose som nærmeste genbo, så ring for fremvisning allerede i dag.

Gå ikke glip af denne unikke bolig.

Ring til Boligmatch på 70 228 288. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning