Se det digitale energimærke

Vestervang 44

, 2500 Valby

1 / 28
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1163 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 118 m²
Kælderareal 66 m²
Garage 20 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 577 m²
Værelser 5
Antal plan 3
Byggeår 1935
Sagsnummer 12TS1211
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 3.195
Ejendomsværdiskat 1.313
Grundejerforening 145
Affaldsgebyr 337
Skorstensfejerafgift 15
Fejning af røgrør 15
Brandpræventivt tilsyn 17
Rottebekæmpelse 5
Husforsikring 433
Ejerudgifter i alt 5.474

VILLA - indflytningsklar villa med fantastisk beliggenhed

Område:

På hjørnet af Vestervang og Havebo, som er en lukket vej, finder du denne smukke ejendom i 3 plan. Ejendommen er beliggende i et af Valbys mest eftertragtede kvarterer med alt hvad hjertet begærer. I gå-afstand finder du bl.a. Damhussøen, flere parker, tog- og busforbindelse, skole samt indkøb.

Ejendom:

Flot gråpudset ejendom fra 1935 med mange fine små detaljer. Huset er opført med rødt tegltag og opvarmes i dag med naturgas. Vinduerne på ejendommen er løbende blevet skiftet i periode 1990 - 2002 og fremstår i god stand med undtagelse af nogle få vinduer, som bør udskiftes. Ejendommen ligger i en stor flot have, hvor der også er opført en muret garage samt et mindre skur.

Indretning:

Huset er indrettet med overdækket indgangsparti, stor og lys fordelingsentre med trappe til 1. sal og kælderen. Fra entreen er der adgang til et mindre gæstetoilet med lille vindue samt nedsænket loft med spot. Husets velholdte og lyse HTH køkken ligger i åben forbindelse med den hyggelige spisestue med brændeovn og udgang til lækker sydvestvendt træterrasse, hvor der herfra er nedgang til haven. Fra spisestuen kommer man via de franske døre ind til stuen, hvor der er dejlig udsigt over den skønne have. De to stuer er med flotte plankegulve og har stuk i lofterne. De oprindelige fyrretræsdøre er bevaret i alle rum i stueetagen.

Fra den lyse trappe i entreen kommer man op til 1. sal, som er indrettet med lys, møblerbar repos, to børneværelser i god størrelse - det ene med adgang til loftsrummet. Det store soveværelse har flotte plankegulve - og har masser af plads til skabe og evt. kontor/skrivebord. Badeværelset på 1. sal er rummeligt og indeholder væghængt toilet samt stor bruseniche med klinker på både gulv og vægge.

Kælderen er indrettet med to store disponible rum, samt et mindre disponibelt rum, som pt. bruges som vaskerum. Herudover stort reposrum samt to mindre viktualierum, hvor det ene evt. kunne indrettes til toilet. Den meget lyse kælder fremstår generelt i god stand i råt look og med masser af indretningsmuligheder.

Haven er bare prikken over i´et i for denne ejendom. Med alle de hyggelig rum, gamle træer, flagstang og små flisebelagte stier, så er haven her man har lyst til at opholde sig hele tiden. Haven er ekstra stor for denne ejendom, da man råder over en del af grundejerforeningens areal mod at have vedligeholdelsespligten.

Grundejerforeningen er velordnet og har fornuftig økonomi. Der holdes forskellige fælles-aktiviteter, såsom årlige sommerfester, fastelavnshygge mv.

Vi glæder os til at vise jer denne lækre ejendom - kontakt Boligmatch på 70 228 288 og bestil en fremvising. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning