Se det digitale energimærke

Nørrebred 122

, 2625 Vallensbæk

1 / 25
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1281 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 129 m²
Carport 16 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 762 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1969 /1985
Sagsnummer 12TS1341
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.945
Ejendomsværdiskat 1.375
Renovation 228
Grundejerforening 50
Rottebekæmpelse 1
Husforsikring 315
Ejerudgifter i alt 3.913

VILLA - Lys og velindrettet etplansvilla nær Vallensbæk Sø

I det eftertragtede Vallensbæk Nord, hvor der venter et vidunderligt miks mellem grønne arealer og kort vej til storbyens liv, finder du denne bolig. En velholdt etplansvilla fra 1969, som med sin velindrettede plantegning og fantastiske beliggenhed tilbyder en fleksibel hverdag for både par og børnefamilier.

Boligen udnytter samtlige 129 kvadratmeter til fulde. Her får du blandt andet tre værelser og en stor vinkelstue at brede dig på, men villaen byder også på en fantastisk udestue, som afslører en flot udsigt til havens skiftende farver. Her venter en lys og let atmosfære, som ligeledes er at finde i vinkelstuen, hvor solens stråler strømmer ind ad de store vinduespartier, der på det nærmeste går fra gulv til loft.

Boligen råder ligeledes over et badeværelse og gæstetoilet, et køkken med plads til spiseafdeling, og et bryggers med mulighed for tilslutning af ekstra køleskab. Det skaber de ideelle rammer særligt for børnefamilier, som ligeledes kan tilbringe tid i husets skønne have.

Boligen befinder sig i et roligt villakvarter, som er kendt for sine børnevenlige kvaliteter og korte afstand til byens tilbud. Her byder nærområdet på sikre stisystemer, som fører væk fra de store veje, og det er derfor let for både store og små at færdes frit omkring.

Villaen ligger tæt på skoler, daginstitutioner og indkøbscenter, men du har heller ikke langt til S-toget, som fører dig ind til hovedbanen på kun 20 minutter. Samtidig ligger villaen tæt på nærområdets mange grønne arealer, som blandt andet inkluderer Vallensbæk Mose og Vallensbæk Sø. Du bor ligeledes kun en kort cykeltur fra nærmeste badestrand.

Etplansvillaen på Nørrebred 122 passer med andre ord perfekt både til par og børnefamilier, der drømmer om at bo i et rolig område tæt på byens mange tilbud. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning