Se det digitale energimærke

Blåmejsevej 10

, 2600 Glostrup

1 / 27
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1280 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 129 m²
Garage 29 m²
Grundareal 760 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1964
Sagsnummer 12TS1421
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.824
Ejendomsværdiskat 1.083
Skorstensfejning 26
Rottebekæmpelse 7
Husforsikring 290
Ejerudgifter i alt 3.230

VILLA - Charmerende A-hus med Nordvangskolen i baghaven

Bag den fine havelåge venter denne gennemførte familievilla, der har detaljerne i orden og mange muligheder for spændende indretning. Villaen er et ægte A-hus med tegltag, der blev opført i 1964 og løbende har gennemgået forbedringer. Dermed fremtræder samtlige 129 m2 stadig i enormt flot stand.

Boligen kunne ikke have en bedre beliggenhed i forhold til skole og grønne områder. Med adresse på Blåmejsevej får børnene nemlig kun få sekunder til Nordvangsskolen, der stort set ligger i forlængelse af jeres baghave. Apropos have venter der jer en skøn en af slagsen på villagrunden, der tilmed også rummer en stor dejlig fliseterrasse, som kan nydes på lune solskinsdage. Når lysten melder sig til at indtage større grønne arealer, har I også kort afstand til både Vestskoven og Solvangsparken. Villaen ligger desuden bare 2 km fra Glostrup midtby, der bl.a. byder på togforbindelse mod København samt alsidige indkøbs- og shoppemuligheder i Glostrup Shoppingcenter.

Huset har et lyst og indbydende præg med hvidmalede trælofter. Hovedbygningen udgøres af to etager, der er indrettet som følger:

Hele to entréer står klar til at byde dig velkommen til stueetagens to pæne badeværelser, der består af henholdsvis et brusebadeværelse og et karbadeværelse. I forlængelse af sidstnævnte finder man en stor garderobeafdeling, der er perfekt til tøj og opbevaring.

Endelig får man et godt kvalitetskøkken med rustikke bordplader, hvide skabfronter og en charmerende opmuret krog med spisekammerfunktion. Køkkenet er delvist åbent ind til stuen.

Stuen har flere detaljer som brændeovn, sildebensparket og en stor vinduesfacade med direkte udgang til terrasseområdet.

På 1. salen fordeler 46 m2 sig over tre reelle værelser, hvoraf det ene har en trappe med adgang til en hyggelig hems, som dog ikke er godkendt til beboelse.

Endvidere byder hjemmet på et fantastisk hobbyrum (tidligere garage) samt et anneks med masser af muligheder. Annexet er ikke anmeldt til BBR.

Et ideelt hjem til familien - vi glæder os til at vise dig huset frem :o) 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning