Se det digitale energimærke

Nørrebred 100

, 2625 Vallensbæk

1 / 24
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1308 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 143 m²
Carport 34 m²
Udhus 13 m²
Grundareal 781 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1970 /1985
Sagsnummer 12TS1461
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.948
Ejendomsværdiskat 1.663
Renovation 284
Grundejerforening 50
Skorstensfejning 73
Rottebekæmpelse 2
Husforsikring 461
Ejerudgifter i alt 4.479

VILLA - 143 m2 veldisponeret bolig i skønt familievenligt område

Velkommen til dette mulighedsrige Nordbohus, der emmer af familieidyl med grønne områder og indkøbsmuligheder inden for rækkevidde.

Ja, Vallensbæk er i den grad kendt for sit familievenlige islæt, og Nørrebred er også et roligt og børnevenligt villakvarter få min. cykeltur til byens indkøbsmuligheder - og Vallensbæk Sø for den sags skyld. Fra villaen har I ikke mere end knap 500 m. til Fakta og Lægehus, 800 m. til Pilehaveskolen med både fritidsklub og svømmehal samt 500 m. til daginstitutioner. Alt dette kan nås gennem de mange stisystemer, der snor sig uden om de store veje, og både store og små kan derfor komme fra A til B på sikreste vis. Fra villaen er der ikke mere end en frisk cykeltur til Vallensbæk Strand og Vallensbæk havn, og med S-tog kan I nå Københavns Hovedbanegård på ca. 20 min.

Som vi indledte annoncen med, er villaen her et Nordbohus, der spreder sig over hele 143 veldisponerede kvm. med en unik udestue. Boligen fordeler sig på fire værelser, stue, to forholdsvis nyrenoverede badeværelser, køkken, bryggers med masser af opbevaringsmuligheder til fod- og overtøj, et skur, en lys gang samt en indbydende entré. Boligens væsentligste kvalitet må dog være den tidligere nævnte udestue, der spreder sig over yderligere 32 kvm. Disse ekstra kvm. tilskriver boligen en masse muligheder, da den fungerer som en ekstra helårsstue.

Fra den vestvendte stue er der opsat en stor markise, der danner rummet for hyggelige timer i skyggen og samtidig køler stuen indvendig. Fra denne stue er der udgang til den flisebelagte terrasse, der flugter sig langs det meste af boligen. Terrassen fører jer endvidere ud til den velanlagte have, der beriger jeres tilværelse med en harmoni af fantastiske blomster og planter, et farvespil uden lige, dufte og høje hække, der resulterer i havedage, hvor I er ugeneret af naboer og støj.

Til ejendommen hører desuden stor carport samt rummeligt skur/udhus.

Kontakt Boligmatch for en fremvisning - hellere i dag end i morgen. Bemærk at der er mulighed for lang overtagelse. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning