Se det digitale energimærke

Stenlandsvej 1

, 2300 København S

1 / 25
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 108 m²
Kælderareal 88 m²
Grundareal 660 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1940
Sagsnummer 12TS1471
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.593
Ejendomsværdiskat 1.138
Renovation 371
Rottebekæmpelse 4
Husforsikring 342
Grundejerforening og vejbidrag 125
Ejerudgifter i alt 4.572

VILLA - Skøn villa i tre plan - fuldstændig nyistandsat fra A til Z i 2013

Skøn villa i tre plan - fuldstændig nyistandsat fra A til Z i 2013

I dejligt villakvarter midt på Amager møder du denne fuldstændig istandsatte pragtvilla, hvor der er hele 196 m2 at boltre sig på. Allerede når du står udenfor ejendommen fornemmer du, at der er kræset for detaljerne. Indkørslen er lige blevet lavet- og giver en fantastisk førstehåndsindtryk med nye belægningssten, oplader til el-bil osv. Ejendommen er opført i 1940 i gule mursten - men er netop blevet filset i flot lys farve - og har i 2013 fået lagt helt nyt sort tegltag. På taget ses også en stor glaskvist, der sammen med velux-vinduer skaber et smukt lysindfald i husets øverste etage.

I forbindelse med det store istandsættelse i 2013 er hele huset blevet endevendt. Der er lavet badeværelser, køkken, gulve, nye 3-lags energivinduer, nye el-installationer, nyt fjernvarmeanlæg, centralstøvsuger på alle etager osv. osv.

Kvarteret er et hyggeligt netværk af villaer, haver og stille veje som en tryg ramme om familielivet for såvel unge som ældre - og samtidig med nærhed til skoler, gymnasium, indkøb og et leben af butikker, spisesteder, træningscenter og biograf i og omkring shoppingcentret Fields i Ørestaden, hvor metrostationerne også ligger som perler på en snor.

Mod vest breder Amager Fælled sig med golfbane og tilkørsel til motorvejen, mens Amager Strand strækker sig langs Øresunds kyst i modsat retning.

Villaen er netop blevet filset og står virkelig flot, både ude og inde. Hvis vi starter med at gå i den i den tørre og lyse kælder, møder du her vaskefaciliteter, en række disponible rum samt ikke mindst en snert af privilegeret luksus i det store badeværelse med kvadratiske gulvklinker i en varm nuance, bruseniche samt et spabad, hvor du kan løsne musklerne efter en lang løbetur på fælleden eller børnene kan boltre sig med badeænderne. Der er vandbåren gulvvarme overalt i kælderen.

Fra kælderen fører trappen hele vejen op til førstesalen - det skønneste rum til eksempelvis soveværelse, teenagerafdeling eller kontor. 1. salen er først udnyttet i 2013, og fremstår derfor HELT nyistandsat. Sælger er i gang med processen omkring godkendelse af disse 20 m2 til boligareal. Det forventes at være en formsag.

I stueetagen folder boligen sig for alvor ud med løfter om at kunne leve det gode liv. Udover de to store og lyse værelser samt et ekstra badeværelse med gulvvarme, der selvfølgelig også er fulstændig renoveret i 2013, er det nemlig her boligens bankende hjerte befinder sig: En stor stue med integreret hjørnekøkken fra Vordingborg Køkkener, som i lighed med resten af boligen er klædt i de ypperste materialer i hvidt med stål og med lysindfaldet som en aktiv sparringspartner. I alle værelser - og i stuen - er der installeret Smart-home, som giver nem adgang til tv-signal gennem internettet.

Gennem hele stuen strækker sig det flotteste, lyse plankegulv - helt ud til træterrassen, som knejser over haven med rigelig plads til at invitere både venner og naboer til sommerfest med grill og kølig hvidvin eller den nærmeste familie til traditionsrig søndagsfrokost under åben himmel.

Den store have, som er skønt og nemt beplantet, er solrig - og virkelig børnevenlig.

Ejendommen er helt sikkert et besøg værd. Du vil blive MEGET overrasket over alle de skønne detaljer. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning