Se det digitale energimærke

Tværagervej 17

, 2600 Glostrup

1 / 30
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1530 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 118 m²
Kælderareal 87 m²
Carport 37 m²
Grundareal 750 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1936
Sagsnummer 17TS1001
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.794
Ejendomsværdiskat 1.250
Renovation 217
Rottebekæmpelse 8
Husforsikring 456
Ejerudgifter i alt 3.723

VILLA - Flot og velholdt bungalow med skøn beliggenhed

Flot og velholdt bungalow med stor, lukket have i dejligt kvarter

Velkommen til Glostrups mest charmerende adresse, Tværagervej, der står med flotte allé-træer lige til den munder ud i Solvangsparken forenden af vejen. Den stille villavej går på tværs af det populære "pipkvarter" under 500m fra Nordvangskolen, tæt på daginstitutioner og boldbanerne på Østervangen.

Fra bopælen har man kun 5 min. på cykel til Glostrup Shoppingcenter og hovedgaden, der ligger klar med indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder, samt Glostrup St., hvorfra der er gode S-tog- og busforbindelser. Samtidig ligger Vestvolden og Vestskoven ganske nært, når bylivet skal lidt på afstand.

Denne fine bungalow står fra 1936, filset i douche beige, opført med termoruder, tagpap og opvarmet af naturgas. Inden for de sidste par år har boligen fået nye døre i hele stueetagen, ny kældertrappe, nye lofter og nyt el overalt, som er ført inden for det sidste års tid.

Villaen byder varmt velkommen til en dobbelt carport og en 750 m2 stor og nem grund, der ligger ugeneret med sol fra morgen til aften. Her har børnene plads til både legeborg og trampolin, mens de voksne kan nyde solskinnet og freden på den store terrasse.

Et flot, overdækket indgangsparti åbner ind til fordelingsentreen og trappen ned til kælderen. Kælderen ligger lys og veldisponeret med tre store, anvendelige rum, badeværelse med bruseniche og et vaskebryggers samt egen udgang.

Stueetagen rummer to værelser (der eventuelt kan slås sammen til ét stort) og et stort soveværelse med direkte adgang til det flotte badeværelse med gulvvarme og afskærmet bruseafsnit.

Det lyse HTH-køkken står med granitborde og flyder sammen med både spisestuen og dagligstuen i åben forlængelse, hvorfra man åbner direkte ud til terrassen. Overalt i stueplan ligger smukke, nyere gulve, og den nye skorsten giver mulighed for at etablere brændeovn midt i spisestuen.

Denne perfekt udnyttede bungalow præsenterer sig flot og velholdt, og giver mange indretningsmuligheder.

Kontakt Boligmatch nu - og book en fremvisning i dag :O) 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning