Se det digitale energimærke

Budstikken 116

, 2630 Taastrup

1 / 25
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1269 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 147 m²
Grundareal 697 m²
Værelser 6
Byggeår 1970 /1976
Sagsnummer 17TS1011
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.405
Ejendomsværdiskat 1.333
Renovation 274
Skorstensfejning 41
Skadedyrsbekæmpelse 6
Grundejerforening 50
Vejfond 17
Husforsikring 401
Ejerudgifter i alt 3.526

RÆKKEHUS - Velholdt Uniq 119 hus med mange værelser - tæt på Taastrups bymidte

Velkommen til Budstikken 116 - et kæde/-rækkehus i den klassiske og eftertragtede Uniq 119 model - hvor I får hele 147 velholdte kvadratmeter placeret centralt i et fredeligt område. Her har I alle hverdagens fornødenheder indenfor rækkevidde på den nærtliggende Taastrup Hovedgades mange indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder. Nærområdet byder derudover på et bredt udvalg af børnehaver og skoler, og da boligen er beliggende i et stille kvarter, vil I trygt kunne sende børnene afsted på cykel om morgenen. Rundt om huset finder I naturskønne områder og gode transportmuligheder med bus og tog, og med blot en lille køretur har I City 2-centeret og IKEA indenfor rækkevidde.

Ejendommen har gode parkeringsmuligheder foran boligen og i den tilhørende carport. Det flotte, hvidgrå hus pryder vejen med sit sorte tag og hvide vinduesrammer, og hertil får I både en lille forhave og en ugeneret baghave. Huset er opført i 1970, med senere tilbygning i 1976, og fremstår meget velholdt både indvendigt og udvendigt.

Inden døre får I en ideel planløsning med fem store værelser, stue/spisestue og både badeværelse samt seperat toilet. Køkkenet med spiseplads er i et klassisk design med lyse træelementer, lyse fliser på væggene og gode hårde hvidevarer. Den kombinerede daglig- og spisestue har et skønt lysindfald fra det store terrassevindue, og her har I plads til både et stort spisebord og et rummeligt sofaarrangement.

Den veldisponerede entré har god skabsplads og leder ind til de mange værelser, hvor I har plads til både store og små børn samt får et godt forældresoveværelse. Det ene store værelse kan med fordel fungere enten som kontor- eller hobbyrum eller teenageafdeling.

Kort sagt får I et velindrettet og mulighedsrigt hus med lyse rum og en dejlig have. Med til ejendommen følger derudover både udhus og en stor, sydvestvendt og flisebelagt terrasse. Hvad mere kan man ønske sig? 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning