Se det digitale energimærke

Birkevej 27

, 3660 Stenløse

1 / 20
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1574 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 114 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 200 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1971
Sagsnummer 17TS1181
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 889
Ejendomsværdiskat 963
Rottebekæmpelse 9
Renovation 210
Grundejerforening 142
Vej- og stifond 38
Husforsikring 327
Ejerudgifter i alt 2.575

RÆKKEHUS - 114 m2 rummeligt rækkehus med fire værelser

Er I på udkig efter en familievenlig bolig, hvor I har mulighed for at sætte jeres helt eget præg på jeres måske kommende hjem? Så er I kommet til det helt rette rækkehus, da boligen her på Birkevej i Stenløse sætter rammerne for en rummelig bolig, men hvor I har mulighed for at renovere og modernisere, så det passer hel perfekt efter jeres behov og ønsker.

Den 114 m2 store rækkehus er opført i 1971 i gule mursten - og er beliggende i en meget velfungerende grundejerforening, Grundejerforening Birkeparken.

Rækkehusets byggeår afspejler sig også i den indvendige indretning - en indretning, hvor der er tænkt på rummelighed og en velfungerende planløsning med plads til den store familie. Boligens 114 m2 er nemlig indrettet med hele fire supergode værelser, hvor I finder det største af værelser separat fra de resterende tre, hvorfor det med fordel kan benyttes som forældre soveværelse.

I boligen finder I endvidere det lyse køkken med mulighed for at indrette spiseplads, det funktionelle bryggers, den rummelige entré med stort glasparti samt hele to badeværelser - begge med brus vel at mærke. Fra bryggers og stuen kan I bevæge jer ud på det vestvendte terrasseareal med drivhus og grønt område i form af buske, bede og træer.

Som nævnt er boligen beliggende centralt i Stenløse, hvor I har alle byens muligheder på nær hånd. Den lokale offentlige skole Lærkeskolen, nåes indenfor 2 minutter på gåben. Og der er heller ikke langt til institutioner, fodbold stadion og ikke mindst Stenløses gode shoppingcenter, Egedal Centret, med forskellige butikker, spisesteder, dagligvarebutikker og hyggelige udendørsarealer. Fra boligen er der ikke mere end 700 m. til Stenløse Station, hvorfra C og H-toget kører fra sammen med flere forskellige busruter - så du når også nemt til København eller Frederikssund.

Vi glæder os til at vise denne skønne - og samtidig prisvenlige - bolig frem til jer. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning