Se det digitale energimærke

Bellishaven 6

, 2625 Vallensbæk

1 / 29
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1459 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 120 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 129 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1993
Sagsnummer 17TS1291
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.106
Ejendomsværdiskat 1.292
Grundejerforening 625
Rottebekæmpelse 1
Renovation 284
Husforsikring 297
Ejerudgifter i alt 3.604

RÆKKEHUS - Lyst og indbydende rækkehus med solrig have

Rækkehuset er beliggende i Bellishaven, i den nordlige ende af Vallensbæk. Nabolaget ligger fredeligt og roligt for enden af en lukket vej, omgivet af grønne fællesarealer samt legeplads, som er til fri afbenyttelse. Her tilhører gode parkeringsmuligheder knyttet beboerne, og I kommer ydermere nemt omkring med offentlig transport, som findes indenfor gåafstand. I har et velassorteret udvalg af dagligvarebutikker, uddannelsesinstitutioner, børneinstitutioner samt den lokale skole, Pilehaveskolen lige ved hånden. Der er tilmed rig mulighed for at pleje fritidsaktiviteterne i den nærtliggende svømmehal, rideskole eller fodboldklub.

Ejendommen er opført i 1993 og råder over 120m2 beboelse, et 5m2 stort udhus samt terrasse/have. Indenfor ses en attraktiv planløsning og en nutidig indretning.

Rækkehuset fordeler sig over to plan med opholdsmiljø i stueplan og værelser på 1.salen. Overalt ses et behageligt lysindfald, som især kan nydes i den store stue med karnap, hvor spiseafdeling og opholdsmiljø kan kombineres. Herfra er der direkte adgang til det flotte kvadratiske køkken, som står opført med hvide låger, gode opbevaringsløsninger og mulighed for at indrette spiseplads.

I finder ydermere et velholdt gæstetoilet med lyse klinker i dette plan, og fra stuen er der direkte adgang til en sydvendt solrig have hvor terrasseområdet, et nydeligt anlagt blomsterbed og en grøn plæne tilsammen danner rammerne for et pragtfuldt udeliv.

Via trappen i entreen kommer I op til boligens 1.sal, hvor I finder et stort badeværelse med separat bruseafsnit og plads til vaske-og tørremaskine, samt tre gode værelser, hvor I nemt kan finde jer tilrette med forældresoveværelse, børneværelser, hobbyrum eller hjemmekontor med indbyggede skabe. Ydermere er der via loftlem mulighed for opbevaring i husets store tagrum.

Den gennemgående indretning er nutidig og indbydende med hvide filtvægge, flotte nye fyldningsdøre, og velplacerede spots i loftet. I entreen har man belagt trappen med skridsikkert stilfuldt sort tæppe samt udnyttet pladsen under trappe til sko og diverse.

Alt i alt en særdeles velholdt indflytningsklar bolig venter jer her! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning