Se det digitale energimærke

Ovrevej 9

, 2610 Rødovre

1 / 19
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1738 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 58 m²
Kælderareal 53 m²
Carport 39 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 592 m²
Værelser 3
Antal plan 2
Byggeår 1933
Sagsnummer 17TS1371
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.374
Ejendomsværdiskat 958
Rottebekæmpelse 16
Renovation 285
Husforsikring 395
Ejerudgifter i alt 4.029

VILLA - Mulighedsrig villa med dejlig have og perfekt beliggenhed!

Vi befinder os på Ovrevej, et skønt nabolag i Rødovre, hvor der hverken er langt fra smuk natur eller byens liv. Kvarteret er roligt og attraktivt med både Damhussøen og Damhusengens fine natur inden for kort gåafstand, som bare bidrager til den fredelige atmosfære. Og I kan tilmed trygt sende børnene i skole til fods, de skal nemlig ikke mere end få minutters gang før de er fremme.

I har Rødovre Centrums mange shoppemuligheder, hyggelige spisesteder og spændende events lige ved hånden. Og der er ydermere både hovedbibliotek og biograf inden for kort gåafstand, så både filmelskeren og læsehesten kan få stillet deres nysgerrighed. Rødovre har det hele, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så kan I nemt springe på både bus og tog og opleve resten af landet.

Ejendommen er opført i 1933 og beliggende på en god grund med en nydeligt anlagt have. Der er evt mulighed for at rive boligen ned og bygge nyt, så I kan få præcis det hjem, som I drømmer om - nedrivningsgodkendelse skal naturligvis indhentes på kommunen inden igangsætning.

I dag råder huset over 58m2 beboelse, 53m2 kælder og et 15m2 stort udhus. Kælderplanet er indrettet med flere disponible rum og et stort badeværelse med bruseafsnit. Imens byder stueplanet på et gæstetoilet, nydeligt køkken og en stor stue med direkte adgang til udestuen. Haven er solrig og velanlagt med nydelige blomsterbede og et skønt terrassemiljø, som nærmest inviterer til udendørsmiddage i venner og families lag.

Boligen trænger til en kærlig hånd, men kan nemt forvandles til et dejligt hjem, hvor I kan sætte jeres personlige præg, og hvis I har hænderne rigtigt skruet på, så vil det være den oplagte mulighed for at bygge nyt og få det præcis, som I ønsker.

Hvad venter I på? Denne chance må I ikke gå glip af! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning