Se det digitale energimærke

Chr L Westergårds Alle 10

, 2670 Greve

1 / 26
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1596 KB
23
111 KB
15
907 KB
23
461 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 230 m²
Garage 35 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 855 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1935 /1995
Sagsnummer 17TS1421
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.253
Ejendomsværdiskat 1.833
Renovation 196
Rottebekæmpelse 7
Vejlaug 83
Husforsikring 618
Ejerudgifter i alt 3.990

VILLA - Flot murstensvilla med separat lejlighed

Denne gedigne murstensvilla i Greve byder på et hav af muligheder med hele 230 m2 fordelt på et indbydende stueplan og en rigtig god første sal, der kan fungere som separat lejlighed.

Med i købet følger en hyggelig, lukket have og en fornem beliggenhed tæt på alle områdets fortræffeligheder. Således finder du både skoler, daginstitutioner, fritidsfaciliteter og indkøb inden for en radius af blot halvandet kilometer. Samme korte afstand er der ligeledes til shoppingcenteret samt strandparken. Tilmed tager køreturen til København blot en halv time, ligesom samme tur kan tilbagelægges på 24 minutter fra nærmeste station.

Ejendommen fremtræder i en flot stand takket være flere fine istandsættelser, og senest er der lagt gulve i såvel køkken-alrummet som stuen. Boligen er lys og venlig, mens små detaljer som synlige loftsbjælker, fritliggende hanebånd og loft til kip på førstesalen sætter et rustikt, charmerende præg.

Der er masser af plads at brede sig på i stueplan, som hovedsageligt er dedikeret til samvær. Her er et lækkert opholdsområde med stort køkken-alrum og lys stue i åben forbindelse. Dertil kommer endnu en rummelig stue, en forældreafdeling med eget badeværelse og et ekstra badeværelse foruden bryggers og entré.

Ønsker du at bibeholde den nuværende konstellation med to boligenheder, er det oplagt at etablere ekstra værelser i den regulære stue. Den selvstændige lejlighed med eget bad og køkkenfaciliteter rummer to stuer, et værelse og et uudnyttet loftsrum. Lejligheden har naturligvis egen indgang udefra, men foretrækker du i stedet én stor bolig kan forbindelsen mellem de to etager let genetableres.

Trods sælgers fine istandsættelsesarbejde, mangler der stadig lidt finish. Der er tale om:

Udendørs arbejde - Beklædning på karnap, opsætning af nogle udhængsbrædder og der mangler nogle fuger i skalmuren på garagen. Indvendigt arbejde: Nogle steder mangler der paneler og gerigter, lukke hul ved trappen til 1. salen, lukke mindre hul i væggen i stuen, strømudtag i gangen. Der er i prisen taget højde herfor.

Udearealet tæller udover en flot opvokset have med et sydøstvendt terrassemiljø en 35 m2 muret garage samt et udhus.

Velkommen til Chr. L Westergårds Alle 10 i Greve! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning