Se det digitale energimærke

Lundedammen 26

, 2605 Brøndby

1 / 27
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
15
96 KB
14
768 KB
26
2108 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 112 m²
Grundareal 750 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1966 /1968
Sagsnummer 17TS1701
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.472
Ejendomsværdiskat 963
Renovation 261
Skorstensfejning 27
Husforsikring 450
Ejerudgifter i alt 3.172

VILLA - Indflytningsklar arkitekttegnet villa i Brøndby

På adressen Lundedammen 26 i Brøndby ligger denne villa fra 1966 placeret i et trygt og fredeligt område. Her kommer man tæt på både indkøb, skole og ikke mindst skøn natur.

Huset fremstår yderst velholdt og præsentabelt. De tidligere ejere har sørget for at renovere løbende. Der er nymalet alle steder i huset, og i badeværelset er loftet tilmed isoleret.

Man bydes velkommen indenfor i den hyggelige étplans villa via fordelingsentréen med god plads til overtøjet. Herfra er der adgang til boligens resterende rum.

Man kan glædes ved en lys og stor vinkelstue, der er indrettet med plads til både spiseafdeling og sofaarrangement. Sofaafdelingen er indrettet med en hyggelig hvidmalet murstensvæg og en pejs, der bidrager til den gode atmosfære i rummet. Her er højt til loftet og et nydeligt lysindfald fra vinduespartierne. Spiseafdelingen er indrettet med træbjælker i loftet.

Yderligere indbefatter kvadratmeterne et køkken med adgang til et disponibelt rum, hvor der bl.a. findes vaskemaskine og god plads til opbevaring eller som viktualierum. Selve køkkenet er opført i et moderne design med hvide skabselementer. I huset findes også tre store værelser med god skabsplads. Bemærk at det ene værelse ikke er godkendt til beboelse jf. BBR - men står istedet registret på BBR som udhus 13 m2. Sidst men ikke mindst får man et dejligt badeværelse med badekar.

Husets indretning egner sig uden tvivl både til børnefamilien eller det ældre par, der gerne vil være i rolige omgivelser.

Huset omkranses af en stor grøn have med terrasse, så der er rig mulighed for at finde det rette solspot. I haven er der masser af plads til både leg og afslapning.

Til ejendommen hører desuden hele tre skure, som man kan benytte til opbevaring og lign. efter behov. Bemærk at disse skure ikke er registreret på BBR, og derfor ikke er godkendt af kommunen.

Nærområdet er bestemt også værd at besøge. Få meter fra huset ligger Nordskoven, der indbyder til lange gåture i den danske natur. Ligeledes ligger Brøndbyskoven også tæt ved huset, så der er rig mulighed for at komme ud i den friske luft. Vigtigst ligger alle dagligdagens fornødenheder i gåafstand - nærmeste indkøb er blot 400 meter fra huset. I området er der desuden både skole og dagsinstitutioner samt en legeplads forenden af vejen.

Et område med gode initiativer, trygge rammer og et godt naboskab med både børnefamilier og ældre. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning