Se det digitale energimærke

Højen 24

, 4700 Næstved

1 / 24
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1181 KB
19
103 KB
10
642 KB
24
1780 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 141 m²
Carport 16 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 944 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1986 /2002
Sagsnummer 17TS2181
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 850
Ejendomsværdiskat 963
Rottebekæmpelse 5
Renovation 239
Grundejerforening 58
Husforsikring 413
Ejerudgifter i alt 2.528

VILLA - Flot og indflytningsklar 1-plans villa beliggende på blind villavej

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED GOD RUMMELIGHED OG SELVSTÆNDIG VÆRELSESAFDELING

For enden af den blinde villavej, Højen, ligger den dejligste etplansvilla i flot og præsentabel stand. Villaen er opført i 1986 og er senest blevet ombygget i 2002. Ejendommen fremstår med smuk, rød murstensfacade, mørke teglsten på toppen og hvidt træværk i vinduespartier og døre. Hele herligheden er omgivet af træstakit og tæt hæk, der giver boligen en komplet lukket have med masser af privatliv og solskin. Haven er inddelt i forskellige sektioner, der indbyder til forskellige udendørsaktiviteter: Mod vest er anlagt en stor fliseterrasse og en flot haveafdeling med granitskærver og indrammede bede. Mod syd er anlagt en køkkenhave, mens man mod øst får grønne græsplæner med plads til børneleg og fodboldmål m.m.

Boligen byder indenfor til 141 m2 via to separate entreer, der begge går gennem carporten. Den ene lukker således op direkte til det lyse gæstetoilet, mens det andet ligger i naturlig forlængelse af det store vaskebryggers/fyrrum. Bryggerset står nydeligt med lyse gulvfliser, vaskesøjle og hvidt, diskret inventar, der sikrer masser af god opbevarings- og bordplads. Det stilrene køkken fra HTH danner en åben hestesko og skaber derfor en glidende overgang til det store alrum og stuen, der ligger i forlængelse. Køkkenmodulerne er opført helt i hvidt med klassiske stålgreb og lyse træbordplader. Her får man ligeledes alle hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine. Den oplagte spisestue og dagligstuen smelter sammen med lysindfald fra syd og vest samt to terrasseudgange til haven og den læfyldte terrasse.Som en afdeling helt for sig selv finder man de tre store soveværelser omkring en fordelingsgang, samt et stort badeværelse med mørke gulvfliser og lyse klinker på væggene. Her er indrettet separat bruseniche og et rummeligt skabsarrangement med en fritstående håndvask over den mørke bordplade.

Beliggenheden er ganske rolig i det lukkede villavænge, hvorfra man har naturskønne stisystemer til områdets grønne arealer. Stierne fungerer samtidig som bindeled mellem kvartererne, så man kan spadsere til bl.a. Dagli'Brugsen, børnehave, skole og idrætshallen helt uden om trafikerede veje. Mogenstrup er ligeledes rig på naturområder og spændende aktiviteter i bygrænsen, mens man har Sydsjællands Golfklub lige i ryggen, for de golfinteressede. Der er kun ca. 15 min. kørsel til centrum af Næstved og ca. 10 min. til motorvejsnettet mod København.

Til villaen hører desuden en overdækket carport og et stort disponibelt rum i forlængelse af entreen, som kan udnyttes til mange kreative behov. Kort fortalt en velholdt og indflytningsklar villa med gode muligheder for det brede køber-segment. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning