Se det digitale energimærke

Banegårdsvej 17, 2. TH.

, 2600 Glostrup

1 / 28
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
2050 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 91 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1936
Sagsnummer 17TS2231
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 370
Ejendomsværdiskat 823
Ejerforening 1.500
Rottebekæmpelse 5
Ejerudgifter i alt 2.697

EJERLEJLIGHED - Stor og lysfyldt lejlighed med herskabelige detaljer

LYSFYLDT LEJLIGHED MED HERSKABELIGE DETALJER OG GLOSTRUPS MÅSKE BEDSTE BELIGGENHED!

Velkommen til Banegårdsvej 17, hvor denne velindrettede lejlighed ligger henslængt på 2.sal, allerøverst i en nydelig ejendom, hvorfor man her kan nyde en fredelig tilværelse, uden gene fra overboere.

Hoveddøren åbner op for mange detaljerige m2, og allerede ved første skridt indenfor i den rummelige entré, bemærker man de høje paneler, som understreger lejlighedens herskabelige udtryk. I hjertet af boligen ligger to smukke stuer i forlængelse af hinanden, kun adskilt af en skydedør med facetslebne ruder, der bidrager til lejlighedens åbne og behagelige atmosfære. Stuerne ligger perfekt placeret mod syd, med store vinduespartier, som fylder rummene med et skønt dagslys. Et stort soveværelse med indbygget skabsvæg støder til og giver plads til både dobbeltsengen og indretning af en eventuel arbejdsplads. I samme omfang har I et fint badeværelse med separat brusemiljø og plads til en vaskemaskine. Side om side hermed slår vi dørene op for et dejligt spisekøkken, med en kombination af træ og hvide elementer. Her er fokus lagt på gode opbevaringsløsninger og hårde hvidevarer og et skønt lysindfald fra vinduet, som også bidrager til et behageligt indeklima. Lejligheden prydes med herskabelige detaljer og fremstår fuldstændig klar til indflytning. Her kan både den pladskrævende single, parret, den lille børnefamilie eller jer, der ønsker den ideelle delebolig finde sig til rette.

Med denne adresse flytter I ind i en velfungerende ejerforening, med lave fællesudgifter og gode fællesfaciliteter. I det hyggelige gårdmiljø kan I nyde et dejligt udeliv, med sol i for- og eftermiddagstimerne. Imens livets store begivenheder kan fejres i gildestuen med mulighed for overnattende gæster i det tilhørende værelse. Til ejendommen hører ydermere dørtelefon og en p-plads, en vaskekælder og tørrerum, en cykelkælder, brugsret til loftrum og et værksted, hvor I kan sysle med gør-det-selv-projekter.

Lejligheden sætter en høj standard, og den attraktive beliggenhed er bare kronen på værket. I befinder jer centralt i Glostrup, hvor byens shopping center, dagligvarebutikker og hovedvejens hyggelige handelsmiljø med caféliv og butikker ligger lige ved hånden. Nabolaget udfolder sig med naturskønne områder og legeplads, hvilket blot bidrager til den trygge og fredelige stemning, som kendetegner området. Her har I alt, hvad hjertet begærer, for en nem og bekvem hverdag, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så finder I både busforbindelser og S-tog fra Glostrup Station, som tager jer direkte ind til hovedstadens pulserende byliv på bare 16 minutter.

Book en fremvisning allerede i dag. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning