Se det digitale energimærke

Hovedvejen 54

, 2600 Glostrup

1 / 25
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1486 KB
21
106 KB
17
985 KB
28
489 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 185 m²
Kælderareal 28 m²
Garage 15 m²
Carport 30 m²
Grundareal 925 m²
Værelser 6
Antal plan 3
Byggeår 1905 /1989
Sagsnummer 17TS2271
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.136
Ejendomsværdiskat 1.583
Rottebekæmpelse 9
Renovation 181
Husforsikring 481
Ejerudgifter i alt 3.389

VILLA - Stor og spændende familieejendom

Centralt i Glostrup har man alt, hvad man skal bruge. Den hyggelige forstad vækker en behagelig følelse af at være lidt væk fra Københavns hektiske sus i et mere "lokalt" og stille og roligt miljø, samtidig med at man stadig er utrolig tæt på København i forhold til arbejde og fritid. Ja, faktisk tager det kun 18 minutter med S-toget fra Glostrup Station, til du kan stige af på Hovedbanegården, og med stationen beliggende mindre end fem minutter væk på cykel fra ejendommen kan du hurtigt nå fra A-B!

Adressen på Hovedvejen 54 giver dig en rigtig god og central placering i Glostrup tæt på transportmuligheder, shopping og indkøb i og omkring Glostrup Shoppingcenter.

Denne villa er med andre ord som skabt til jer, der gerne vil være tæt på det hele, men stadig opfylde ønsket om hus-med-have, hvor der er plads til hele familien og alle jeres drømme.

Rødstensvillaen fra 1905 er smuk og klassisk - og ikke mindst enormt rummelig. Kælder, stueplan og 1. salen giver jer i alt 213 m2 at udfolde tilværelsen på, og hertil kommer de udvendige arealer med en stor dobbelt carport samt et godt udhus, der bl.a. skaber mulighed for at etablere sit eget handy værksted.

Al beboelse og fælles samliv i hverdagen foregår på husets to primære etager, mens kælderen fungerer som et dejlig praktisk indslag med fyr- og vaskerum, så tørretumbleren og vaskemaskinen (og ikke mindst selve vasketøjet) ikke skal stjæle plads fra husets øvrige rum.

I stueplanet deler boligen sig helt naturligt op i to afdelinger, hvoraf den ene udgøres af et lækkert forældreafsnit, mens det andet former sig som hele familiens fælles mødested i hverdagen, når der skal spises, hygges, ses film, holdes middage med gæster, spille osv. osv. I denne afdeling er det hyggelige køkken-alrum med fri haveudgang helt klart den store oplevelse med et flot design og gode muligheder. Ved siden af venter to hyggelige stuer en suite, og i forbindelse med gangen, der byder på god skabsplads, har man et fælles badeværelse med bruser.

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med walk-in-closet til hele garderoben samt et separat badeværelse i lækker kvalitet. 1. salen ovenpå er ideel til børne- og teenagerafdeling, hvor de unge mennesker både får deres eget bad og køkken samt to gode værelser. Derfor er denne afdeling også oplagt til udlejning!

Med skole og SFO lige på den anden side af gaden, massevis af indkøbsmuligheder, en nærliggende grøn park osv. osv. inden for kort rækkevidde er dette hus perfekt til jer, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget som helst! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning