Se det digitale energimærke

Strandlystgårdsvej 90

, 4583 Sjællands Odde

1 / 15
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1330 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
795.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 40.000
Brutto
i
3.355
Netto
i
2.908
Boligareal 54 m²
Udhus 17 m²
Grundareal 1.201 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1973
Sagsnummer 18TS0021
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 394
Ejendomsværdiskat 275
Grundejerforening 67
Renovation 161
Rottebekæmpelse 2
Tømning af septiktank 42
Husforsikring 174
Ejerudgifter i alt 1.114

FRITIDSHUS - Idyllisk beliggende nær fantastisk strand

FRITIDSIDYL BELIGGENDE PÅ GRØN, LUKKET VEJ NÆR NOGLE AF DANMARKS BEDSTE STRANDE

Sæt hverdagen på pause, og hold ferie med stil her på spidsen (næsten) af smukke Sjællands Odde, nærmere bestemt det attraktive Yderby Lyng. Dette område er kendt for sin unikke fred og ro, der præger et ellers yderst populært sommerhusområde i Danmark med nogle af de mest attraktive strande man kan besøge i landet hele vejen rundt langs Odsherreds kystlinje. Med familieattraktionen Sommerland Sjælland og de mange hyggelige småbyer inden for rimelig kørselsafstand er der dømt feriestemning på nul komma fem! Og kan teenage-børnene ikke undvære netværket, så er der i huset installeret fibernet.

Dette fritidshus ligger imidlertid roligt på et lukket vænge af Strandlystgårdsvej omgivet af en dejlig stor have med spredte træsorter rundt omkring, som sørger for at skærme af og give læ. Et par meter fra selve huset står der opført et matchende redskabsrum og skur, som kan huse havens møbler, solsenge, grill, værktøj osv. osv.

Selve fritidshuset fra 1973 tager sig flot ud med sin cremefarvede træfacade omgivet af en skøn træterrasse. Boligarealet er hele 54 kvadratmeter og herudover kommer den skønne og isolerede udestue på 21 m2. (Bemærk dog at udestuen ikke står registreret på BBR men alene står nævnt som overdækket terrasse)

Indvendigt åbner arealerne sig for dit blik fra udestuens glasparti. Udestuen på hele 21 m2 har netop fået nyt 32 mm termotag og det nylig anlagte træ-klickgulv med isolerende undergulv forlænger i den grad sæsonen.

Huset er lyst, venligt og særdeles veldisponeret med tre værelser plus køkken/alrum, stue og badeværelse.

Som sagt ankommer man udefra til den skønne udestue, der emmer af sommerhusstemning. Træbjælkerne ligger på tværs under tagdækningen, og et varmt tæppe udgør et blødt underlag. Herfra åbner døren ind til boligens nyere køkken-alrum med stue, som står indrettet med lyse, ensartede trægulve og et fint mindre køkken i hvide materialer. Man tilgår to af værelserne herfra, mens det sidste ligger i direkte forbindelse med udestuen sammen med et godt brusebadeværelse med gulvvarme. Alle værelser er af god størrelse med skabsplads og rum til dobbelt- eller køjesenge.

Lad ferien begynde! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning