Se det digitale energimærke

Rebæk Søpark 3, 14. 1416.

, 2650 Hvidovre

1 / 14
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1231 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 44 m²
Værelser 1
Antal plan 1
Byggeår 1972
Sagsnummer 18TS0081
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 35
Ejendomsværdiskat 324
Ejerforening 761
Rottebekæmpelse 4
Ejerudgifter i alt 1.124

EJERLEJLIGHED - Lys og moderne 1-værelses med stor altan

Velkommen til Rebæk Søpark 3, hvor vi nu kan præsentere dig for denne lyse og veldisponerede et-værelses lejlighed beliggende helt oppe på 14. sal. Denne bolig er helt klar til indflytning, og den råder naturligvis også over en vestvendt altan med en imponerende udsigt over området og hele vejen ud til havet.

Ejendommen er fra 1972, og den står med gode parkeringsfaciliteter til beboerne, ligesom der er elevator i opgangen. Lejligheden råder over 44 kvadratmeter, og den byder velkommen i entréen, der er veludnyttet med indbygget skabsplads. Herfra er der videre adgang til stuen, som, takket være sin størrelse, har plads til både spise-, sove- og sofaafdeling. Køkkenet er placeret helt ideelt i rummets lille indhak, og det er opført i flotte, hvide elementer med gode hårde hvidevarer. Det helt exceptionelle lysindfald er særligt værd at nævne - men hvad ellers kunne man forvente af en lejlighed helt oppe på 14. etage? Dertil skal den pragtfulde udsigt selvfølgelig også nævnes. Badeværelset står i et sort/hvidt-design med separat bruseniche, og som kronen på værket byder lejligheden på en dejlig altan, hvor du kan nyde udsigten over det meste af Storkøbenhavn.

Denne lyse og indbydende lejlighed er beliggende i Hvidovre - et dejligt område, hvor små cafeer og gode indkøbsmuligheder ligger lige rundt om hjørnet, og når du vil opleve resten af byen, så finder du både bus og tog inden for gåafstand. På trods af den centrale beliggenhed, byder nabolaget ind med grønne parkområder, hvor sommerens solrige dage kan nydes under åben himmel, ligesom Rødovre Station ligger lige ved ejendommen med både busser og S-tog. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning