Se det digitale energimærke

Klitrosevænget 4

, 2680 Solrød Strand

1 / 15
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1289 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
5.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 300.000
Brutto
i
24.455
Netto
i
21.481
Boligareal 207 m²
Carport 51 m²
Grundareal 1.588 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1978
Sagsnummer 18TS0471
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.469
Ejendomsværdiskat 2.083
Renovation 340
Rottebekæmpelse 4
Grundejerforening anslået 83
Husforsikring 575
Ejerudgifter i alt 5.555

VILLA - Lys og rummelig familievilla med kort afstand til Køge Bugt

Velkommen indenfor i denne særdeles rummelige villa, som for nyligt er blevet renoveret og derfor fremstår i meget indflytningsklar stand.

Ejendommen består af et hus på 207 kvadratmeter og hertil hører der en stor muret carport med plads til to biler. Grunden er på 1.588 kvadratmeter og rummer foruden en flisebelagt indkørsel samt en hyggelig gårdhave-lignende terrasse en meget stor græsplæne med mange gamle træer og buske. Villaen er opført i 1978.

Man træder indenfor i en stor entré og fordelingsgang med masser af plads til opbevaring af overtøj og sko. Entréen har praktiske klinkegulve. I stueetagen finder man blandt andet et smagfuldt indrettet badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og vaskeskab i træ. Herudover er der et mindre værelse, som sælger har indrettet som kontor, samt et meget stort soveværelse eller ekstra stue med loftspots og udgang til haven. Desuden rummer stueetagen også et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Husets samlingssted vil helt naturligt blive det store køkken-alrum i åben forbindelse med dagligstuen. Køkkenet er minimalistisk indrettet med hvide fronter, hvid bordplade og loftspots. Der er mange meter bordplads, så dette må siges at være et drømmekøkken for dem, som elsker at lave mad til familie og venner. Køkkenet har selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Ved siden af køkkenet er der plads til at indrette en stor spiseafdeling med udgang til en solrig vestvendt terrasse, ligesom dagligstuen, der ligger i forlængelse af køkken-alrummet, er særdeles rummelig og indbydende, da der strømmer ind med lys i stuerne på grund af de mange gulv til loft-vinduespartier. Fra dagligstuen kan man tage trappen til første sal, hvor man finder et stort soveværelse med et kæmpe gavlvindue, walk in-klædeskab, smukke plankegulve og synlige loftsbjælker. Der er udgang til altan mod vest fra dette rum. På første sal finder man også et badeværelse, som er renoveret i samme smagfulde stil som badeværelset i stueetagen. Ydermere er der endnu et stort værelse eller en ekstra dagligstue på første sal, ligeledes med kæmpe gavlvindue med udsigt til grønne trætoppe, plankegulve og synlige bjælker i loftet.

Ejendommen ligger i et fredeligt kvarter få hundrede meter fra stranden. Der findes både skole og daginstitutioner i nærheden, og der er under to kilometer til Solrød Strand Station, hvorfra S-toget går til Køge og København. Solrød Strand byder også på en hyggelig bymidte med dagligvarebutikker, forretninger, cafeer, fitnesscenter, bibliotek, gymnasium med mere. Der er desuden rig mulighed for at dyrke idræts- og foreningslivet i en af de mange sportsklubber i byen. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning