Klitrosevænget 4, 2680 Solrød Strand

VILLA - Lys og rummelig familievilla med kort afstand til Køge Bugt

Lys og rummelig familievilla med kort afstand til Køge Bugt

Velkommen indenfor i denne særdeles rummelige villa, som for nyligt er blevet renoveret og derfor fremstår i meget indflytningsklar stand.

Ejendommen består af et hus på 207 kvadratmeter og hertil hører der en stor muret carport med plads til to biler. Grunden er på 1.588 kvadratmeter og rummer foruden en flisebelagt indkørsel samt en hyggelig gårdhave-lignende terrasse en meget stor græsplæne med mange gamle træer og buske. Villaen er opført i 1978.

Man træder indenfor i en stor entré og fordelingsgang med masser af plads til opbevaring af overtøj og sko. Entréen har praktiske klinkegulve. I stueetagen finder man blandt andet et smagfuldt indrettet badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og vaskeskab i træ. Herudover er der et mindre værelse, som sælger har indrettet som kontor, samt et meget stort soveværelse eller ekstra stue med loftspots og udgang til haven. Desuden rummer stueetagen også et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Husets samlingssted vil helt naturligt blive det store køkken-alrum i åben forbindelse med dagligstuen. Køkkenet er minimalistisk indrettet med hvide fronter, hvid bordplade og loftspots. Der er mange meter bordplads, så dette må siges at være et drømmekøkken for dem, som elsker at lave mad til familie og venner.

Køkkenet har selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Ved siden af køkkenet er der plads til at indrette en stor spiseafdeling med udgang til en solrig vestvendt terrasse, ligesom dagligstuen, der ligger i forlængelse af køkken-alrummet, er særdeles rummelig og indbydende, da der strømmer ind med lys i stuerne på grund af de mange gulv til loft-vinduespartier.

Fra dagligstuen kan man tage trappen til første sal, hvor man finder et stort soveværelse med et kæmpe gavlvindue, walk in-klædeskab, smukke gulve og synlige loftsbjælker. Der er udgang til altan mod vest fra dette rum.

På første sal finder man også et badeværelse, som er renoveret i samme smagfulde stil som badeværelset i stueetagen. Ydermere er der endnu et stort værelse eller en ekstra dagligstue på første sal, ligeledes med kæmpe gavlvindue med udsigt til grønne trætoppe, plankegulve og synlige bjælker i loftet.

Ejendommen ligger i et fredeligt kvarter få hundrede meter fra stranden. Der findes både skole og daginstitutioner i nærheden, og der er under to kilometer til Solrød Strand Station, hvorfra S-toget går til Køge og København. Solrød Strand byder også på en hyggelig bymidte med dagligvarebutikker, forretninger, cafeer, fitnesscenter, bibliotek, gymnasium med mere. Der er desuden rig mulighed for at dyrke idræts- og foreningslivet i en af de mange sportsklubber i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.