Se det digitale energimærke

Egen 25

, 4000 Roskilde

1 / 21
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1113 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 110 m²
Grundareal 253 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1968
Sagsnummer 18TS0551
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.040
Ejendomsværdiskat 1.006
Renovation 234
Grundejerforening 458
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 377
Ejerudgifter i alt 3.119

RÆKKEHUS - 1 plans rækkehus - helt nyistandsat og klar til indflytning

RÆKKEHUS I ET PLAN - KLAR TIL INDFLYTNING

Dette 110 kvadratmeter store rækkehus ligger roligt og trygt i Svogerslev - et børnevenligt nabolag som huser alt fra skoler til daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Ejendommen har også brugsret til egen carport.

Rækkehuset er bygget i 1968, og det er opført i gule mursten. Huset ligger desuden på en 253 kvadratmeter stor grund, som breder sig ud over komplet lukkede rammer. Her har man glæde af den østvendte terrasse, hvorfra der er udsigt over det fine græsareal. Haven er nem og overskuelig, og den er dermed perfekt for jer, der helst vil bruge tiden på afslapning.

Huset ligger i et roligt rækkehuskvarter, hvor små stier fører mellem husene. Der er gode parkeringsmuligheder for beboerne, og husene er omkranset af grønne fællesarealer.

Denne bolig er helt nyistandsat og komplet indflytningsklar, og de 110 kvadratmeter er alle indrettet lyst, elegant og moderne. Med sine to indretningsvenlige værelser er boligen ideel for den lille familie, parret med planer om familieforøgelse eller parret med udeboende børn. Planløsningen er veldisponeret, og der er også mulighed for at etablere et ekstra værelse.

Det helt nye køkken fra Vordingborg Køkkener er opført i grebsløse, hvide elementer, og det ligger i åben forbindelse med alrummet, som er perfekt til spisestue. Ved siden af ligger den store og indretningsvenlige stue, og endeligt rummer huset et helt nyt og lækkert badeværelse med separat bruseniche.

Det er ikke kun huset, som imponerer, for beliggenheden er også god. Rækkehuset ligger centralt i Svogerslev, hvor der hersker et godt, lokalt sammenhold med sociale arrangementer året rundt. Byen har samtidig alt, hvad man har brug for i sin hverdag. Der er kun 800 meter til Lynghøjskolen, og der er lige så kort til Børnehuset Troldhøj samt andre daginstitutioner. I kan handle i den lokale MENY, og i bageriet kan den søde tand fristes. Byen ligger i et naturskønt område, hvor familien kan gå på eventyr, og der er faktisk heller ikke mere end 4 kilometer til Roskilde C og det spændende byliv. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning