Se det digitale energimærke

Sofielundsvej 1D, 1. TV.

, 2600 Glostrup

1 / 13
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1231 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 59 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1939
Sagsnummer 18TS0611
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 109
Ejendomsværdiskat 534
Rottebekæmpelse 3
Fællesudgifter 1.645
Antenne 235
Ejerudgifter i alt 2.526

EJERLEJLIGHED - INDFLYTNINGSKLAR 2 VÆRELSES MED GOD BELIGGENHED

Velkommen til Sofielundsvej, hvor vi nu kan byde indenfor til en fremvisning af denne veldisponerede og indflytningsklare lejlighed. Beliggenheden er hyggelig og rolig, men man er heller ikke langt fra Glostrups gode handlemuligheder, S-tog eller grønne områder.

Lejligheden rummer 59 kvadratmeter, og planløsningen gør boligen velegnet for både singlen og parret i alle aldre. Et flot, lyst trægulv breder sig gennem rummene, og det samme gælder det pragtfulde lysindfald, som strømmer ugeneret ind.

Hoveddøren åbner op til lejlighedens entré, der er veludnyttet med indbygget skabsplads, og som munder ud i et rummeligt gangareal med adgang til resten af hjemmet. Køkkenet er opført i lyse elementer med alle hårde hvidevarer, og der er tilmed mulighed for at indrette en hyggelig spisekrog. Badeværelset ligger ved siden af, og det har en god størrelse og er indrettet med separat bruseniche. Lejlighedens stue og soveværelse er begge indretningsvenlige, og de kan også indrettes som to separate soveværelser, hvis boligen skal deles mellem to personer.

Lejligheden ligger oppe på 1. sal - øverst i den velholdte murstensejendom fra 1939. Der er gode parkeringsmuligheder lige foran opgangsdøren, og man får selvfølgelig også brugsret til grønne fællesområder.

Lejligheden lægger sig i et fredeligt villakvarter og i smørhullet mellem Byparken og Solvangsparken. Samtidig er der kun 400 meter til Glostrup Shoppingcenter med Glostrup Station lige ved siden af, hvor S-toget kan fragte dig til Hovedbanegården på kun 21 minutter. Glostrup er kendt for sit skønne miks mellem livlige gader og kort vej til rekreativeåndehuller, og som prikken over i'et kan København også nås på cykel. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning