Se det digitale energimærke

Suezvej 32

, 2770 Kastrup

1 / 24
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1381 KB
15
96 KB
15
787 KB
26
2116 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 106 m²
Carport 16 m²
Udhus 11 m²
Grundareal 751 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1974
Sagsnummer 18TS0661
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.845
Ejendomsværdiskat 1.094
Renovation 205
Skorstensfejning 40
Grundejerforening 83
Grundejerforening vejbidrag 26
Husforsikring 297
Ejerudgifter i alt 3.589

VILLA - Mulighedsrig villa i familievenligt Kastrup-kvarter

MULIGHEDSRIG VILLA I FAMILIEVENLIGT KASTRUPKVARTER

Velkommen til det skønne Kastrup og til dette attraktive villakvarter, hvor vi nu kan præsentere denne fine etplansvilla. Her venter en sjældent udbudt villaejendom i et område, hvor ejerne bliver boende i mange år - og med god grund, da kvarteret har en helt særlig, fredelig atmosfære over sig. Her har I mulighed for at få den drømmebolig, I ønsker.

Ejendommen blev opført i 1974 og byder i dag på en gedigen familievilla som sælger har passet godt på. Også udvendigt er villaen præsentabel, og ved ankomst til adressen kan familiens transportmidler parkeres i den tilhørende carport. Grunden indeholder ligeledes to mindre skure med plads til opbevaring af haveredskaber og lignende. Huset placerer sig godt på grunden i forhold til solens gang på himlen, og baghaven afskærmes af en tæt hæk, hvilket giver jer dejligt privatliv til mange gode udestunder i sommerens solskinstimer.

Inden døre venter en mulighedsrig bolig, hvor I kan indrette, renovere eller tilbygge lige efter behov. Huset har en rigtig god planløsning, hvor I ligeledes kan lægge udvalgte vægge ned for at få mere plads. Alt i alt får I her en rummelig bolig, hvor entréen mod højre fører ind til villaens tre værelser og ældre badeværelse med kar og mod venstre ind til ældre køkken med spiseplads, rummeligt bryggers og dejlig lys stue.

Beliggenheden her på en stille og utrafikeret villavej fås næsten ikke bedre. Placeringen er særligt velegnet til parret med tanker om familieforøgelse eller den lille familie, da både skole, børnehave og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra adressen. Lige ude på Kongelundsvej kører gode busforbindelser i døgndrift, og desuden byder området på Vestamagercentret, der både har Meny, Netto, bibliotek, pizzeria, apotek, frisør med mere. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning