Se det digitale energimærke

Folehaven 98, 1. TV.

, 2500 Valby

1 / 18
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1478 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 56 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1939
Sagsnummer 18TS0881
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 159
Ejendomsværdiskat 455
Ejerforening 1.821
Rottebekæmpelse 2
Vaskeri 100
Ejerudgifter i alt 2.537

EJERLEJLIGHED - Indflytningsklar 2-værelses lejlighed

INDFLYTNINGSKLAR OG DELEVENLIG 2'VER MED GOD BELIGGENHED!

Træd indenfor i denne velholdte og godt udnyttede lejlighed, der, med sine 56 m2, henvender sig til parret eller singlen.

Lejligheden er i flot stand og fremtræder fuldstændig klar til indflytning. Her er lækre trægulve, hvide vægflader og en rumfordeling, der også gør det muligt at dele lejligheden. Boligen indeholder et pænt køkken, der er opført i et tidsløst design med god bord- og skabsplads, nydeligt brusebadeværelse og to gode værelser. De to værelser er indretningsvenlige og lysfyldte. Her kan I finde jer til rette med seng og garderobe i soveværelset, imens stuen nemt kan rumme spise- og sofaafdeling med god plads til besøgende gæster og hverdagslivet. Alternativt er der mulighed for at anvende rummene som to separate afdelinger, hvis venner ønsker at blive samboer.

Boligen er beliggende på 1. sal i en gedigen murstensejendom fra 1939. Bagved det præsentable byggeri finder I et hyggeligt, grønt område, som ligger fuldstændigt afskåret fra trafikerede veje og danner et fredeligt uderum for ejendommens beboere.

Med adresse på Folehaven 98, vil I aldrig mangle noget. 300 m. fra hoveddøren finder I SuperBrugsens velassorterede sortiment, gode spisesteder og flere busforbindelser. Inden for kort cykelafstand ligger Valbyparken som nabolagets grønne oase og udgør et skønt frirum midt i byens liv. I samme omfang har I Valby Idrætspark og Valby Hallen, som sikrer jer en aktiv fritid. Valby midte ligger 6 minutters cykeltur herfra og tilbyder et hyggeligt caféliv, specialforretninger, biograf og shoppemiljø i Spinderiet, hvor I også kan besøge velkendte restauranter. Frederiksberg og København Zoo ligger inden for 12 minutters cykelafstand, og når I trænger til at mærke storbyens pulserende liv, så kan hovedstadens midte nås på 20 minutter på cykel. Her har I hele København inden for rækkevidde.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning