Se det digitale energimærke

Valby Langgade 265, ST. TH.

, 2500 Valby

1 / 14
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1446 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
1.900.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 95.000
Brutto
i
8.459
Netto
i
7.183
Boligareal 77 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1930
Sagsnummer 18TS1061
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 692
Ejendomsværdiskat 823
Rottebekæmpelse 4
Fællesudgifter 2.636
Antennebidrag 138
Internetbidrag 83
Ejerudgifter i alt 4.376

EJERLEJLIGHED - Lejlighed til hurtig overtagelse - hele 111 etage-kvadratmeter

Lejlighed til hurtig overtagelse - hele 111 etage-kvadratmeter

Med en central placering på Valby Langgade i en ejendom fra 1930, er denne store lejlighed placeret med en attraktiv planløsning, der fordeler de i alt 111m2 på to etager, da stuelejligheden også har direkte adgang til en stor kælder på 34 m2.

Der er ingen tvivl om, at kvadratmetrene i denne bolig er udnyttet til fulde, og i stueetagen har man fået plads til både et køkken, badeværelse med separat bruseniche og hele to soveværelser. I det største af værelserne har man trappenedgangen til kælderen, som på nuværende tidspunkt består af et stort disponibelt rum, hvis indretning rummer mange muligheder. I lejlighedens stueplan er der små forskydninger, som er med til at skabe en spændende bolig og desuden gør, at de to værelser tilkommes via små trapper. Indretningen er foretaget med blik for en enkel, lys indretning med et godt lysindfald fra vinduerne og som gør lejligheden indretningsklar. Trægulvene er gennemgående i alle lejlighedens rum i stueplan, og det skaber en fornemmelse af sammenhæng mellem alle boligens værelser. I køkkenet, hvor man har en funktionel indretning med masser af skabs- og bordplads samt opvaskemaskine, har man dog valgt at have et praktisk flisegulve. Ligesom i resten af boligen er det en lys og tidsløs indretning, der gør sig gældende i badeværelset, som er praktisk indrettet således at man har fået plads til separat bruseniche.

Foruden en god indretning har denne bolig en attraktiv beliggenhed tæt på den hyggelige Damhussø og andre grønne områder. I nærområdet finder man små hyggelige spisesteder samt muligheden for at foretage sine daglige indkøb i nærtliggende supermarkeder. Lejligheden befinder sig i et områder, hvor der er mange skoler og daginstitutioner, tæt på finder man både Hanssted Skolen og Ålholm skolen. Yderligere er der gode transportmuligheder i området, da man har kort afstand til samtlige stationer, og hvor Åleholm station med en gåafstand på ti minutter er den tætteste. Herfra kan man derved let komme videre ind til Indre By og de mange muligheder, der er at finde der.

Denne perfekte bolig rummer altså alt, og den ligger bare og venter på at blive din! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning