Se det digitale energimærke

Bryggervangen 4, 5.

, 2100 København Ø

1 / 22
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
1719 KB
6
1817 KB
5
355 KB
17
4474 KB
11
375 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
6.498.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 325.000
Brutto
i
26.311
Netto
i
23.285
Boligareal 136 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1930 /2018
Sagsnummer 18TS1201
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsværdiskat 2.500
Ejerforening 2.933
Rottebekæmpelse anslået 13
Ejendomsskat anslået 542
Ejerudgifter i alt 5.987

EJERLEJLIGHED - Nyetableret taglejlighed i det attraktive klimakvarter på Østerbro

INDFLYTNINGSKLAR, NYETABLERET TAGLEJLIGHED I ØSTERBROS KLIMAKVARTER

Allerøverst, under taget, på Bryggervangen 4 i det attraktive Klimakvarter centralt på Østerbro, ligger denne uimodståelige, nyetablerede taglejlighed og venter på sine nye ejere. Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening med sund økonomi. Ejerforening har netop vedtaget og afsat midler til at renovere gården, så den fremstår endnu mere hyggelig for beboerne.

Lejligheden er en ideel bolig til f.eks. børnefamilien eller parret der ønsker god plads omkring sig. Med 3 værelser og en stor hems er der rigeligt plads til, at alle kan få eget værelse. Derudover fordeler kvadratmeterne sig over entré med fordelingsgang, badeværelse og et stort kombineret køkken- og stueområde, samt hele 4 altaner. Og måtte man mangle mere plads, følger der også et fint kælderrum med til lejligheden.

Der løber smukke plankegulve gennem hele boligen, som udover visuelt at skabe en rød tråd, også giver lejligheden atmosfære og varme. Tekstur og farve fra trægulvene går igen i lejlighedens fritlagte spær. I køkkenalrummet er der kip til tag, og det samme er tilfældet på hemsen, som er beliggende over lejlighedens værelser.

Køkkenet er indrettet i en minimalistisk, skandinavisk stil med hvide grebsløse skabe og skuffer, og en kontrasterende sort bordplade. Køkkenet har lækre og helt nye hårde hvidevarer, som er pænt gemt væk bag skabsdøre, så det minimalistiske udtryk står intakt. Den store kogeø i køkkenet skaber en naturlig opdeling mellem køkken og stue.

Badeværelset er indrettet i stil med køkkenet, primært i hvidt med sorte klinker på gulvet. På badeværelset er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Toilettet er væghængt, der er en separat bruseniche og god plads til opbevaring af toiletsager i skabene under vasken.

Alle rum i lejligheden er opvarmet via gulvvarme - så der er virkelig kræset for luksus og detaljer.

Tre af lejlighedens altaner er vestvendte ud mod gaden, mens den fjerde vender mod øst mod gården. Der er fra stuen udgang til to af altanerne, mens de resterende to altaner er placeret i værelserne ud mod Bryggervangen. Der er fra alle altaner en fantastisk udsigt over de omkringliggende tagrygge.

Lejlighedens beliggenhed i Klimakvarteret betyder, at I bliver del af et område, som sætter klimaforandringer og klimatilpasning i højsædet. Det vil sige et kvarter, der sikrer dets beboere mod skybrud og fremmer naturen i byen. Det betyder også grønne gader, gårdhaver, blomstrende tage, flere fugle og ikke mindst effektiv håndtering af regnvand.

Østerbro er kendetegnet ved at være et stille og roligt sted at bo, familievenligt og bekvemmeligt. Med adresse på Bryggervangen er I tæt på et stort udvalg af gode indkøbsmuligheder inden for 500 meters radius, hyggelige kaffebarer, gode restauranter, specialbutikker m.m. Nærmeste skole ligger under 1 km fra jeres hoveddør og Niels Steensens Gymnasium blot 3 minutters gang væk. Og det samme gælder byens største park, Fælledparken, med skateboardramper, rulleskøjtebane, badebassin for de små og flere
legepladser. Der er gode offentlige transportmuligheder fra Jagtvejen, og så har den nye Metro Cityring en station kun 300 meter fra lejligheden og man kan derfor nå city på få minutter. Men har I bil, er der også let adgang til Helsingørmotorvejen, som hurtigt tager jer nordpå.

Vi glæder os til at vise denne ener frem! Varmt velkommen. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning