Se det digitale energimærke

Enghavevej 31, 3. 21.

, 1674 København V

1 / 16
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1054 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
1.750.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 90.000
Brutto
i
7.440
Netto
i
6.455
Boligareal 46 m²
Værelser 1
Antal plan 1
Byggeår 1971
Sagsnummer 18TS1371
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 179
Ejendomsværdiskat 408
Ejerforening 526
Rottebekæmpelse 1
Fælleslån ejerforeningen 2.320
Renovering gang 287
Ejerudgifter i alt 3.721

EJERLEJLIGHED - Nyistandsat med perfekt planløsning

Nyistandsat studielejlighed med perfekt planløsning og nyt altanprojekt

Kendere af Vesterbro vil allerede vide, at Enghavevej er blandt de mest eftertragtede placeringer, og man forstår godt hvorfor. Gaden strækker sig hele vejen fra Vesterbro til Kongens Enghave og emmer af en helt særlig stemning, som vil falde i god jord hos bymennesker, der værdsætter suset og atmosfæren.

Spillestedet Vega leverer store koncert- og kunstoplevelser lidt længere nede ad gaden, og området bugner af delikate spisesteder der tilgodeser køkkener fra alle verdenshjørner. Men på vejen møder man også Enghaveparkens grønne oase, som giver plads til at tage en pause fra byens vrimmel. Enghavevej er med andre ord en del af et alsidigt kvarter i kort gåafstand til den nye Carlsberg By og den nye metro ved Enghave Plads.

Midt i det spændende område skyder denne klassiske 70'er ejendom op i bybilledet. Lige her venter nøglerne til dit, måske, kommende hjem, der med sin størrelse på 38 m2 er helt perfekt til singlen eller den studerende, som drømmer om at rykke ind i en helt nyrenoveret lejlighed med helt ny altan! Lejligheden er nemlig renoveret fra A til Z med flotte, nylagte gulve i beton, som skaber et moderne udtryk og samtidig er utrolig let at vedligeholde.

Planløsningen er suveræn. Man ankommer til det åbne entrémiljø, hvor en skjult vaskesøjle med hvidevarer fra AEG står opført i hjørnet til dagligdagens praktiske gøremål. Et lækkert nyt badeværelse står klar i et industrielt look med beton på gulve og vægge, helt nyt interiør med væghængt wc, moderne håndvaskmøbel og separat brusemiljø afskærmet bag glasvægge. På den anden side af entréen bydes man ind til et dejligt "soveværelse" (bemærk at lejligheden på BBR er registreret som 1-værelses lejlighed, og lejligheden kan ikke forventes godkendes som en 2 værelses lejlighed i de offentlige registre), hvor sengen og reolerne kan få plads, inden det store køkken-alrum åbner sig med front mod vinduesfacaden for enden af væggen og med direkte adgang til den helt nye og ret store altan. Et lækkert, stilrent køkken med alt inkluderet står opført diskret langs væggen og lægger op til en moderne livsførelse i hjertet af Vesterbro.

Kontakt Boligmatch i dag og book en fremvisning. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning