Se det digitale energimærke

Strandholms Alle 53A, th.

, 2650 Hvidovre

1 / 17
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1714 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
2.145.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 110.000
Brutto
i
9.241
Netto
i
7.942
Boligareal 63 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1963
Sagsnummer 18TS1642
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.105
Ejendomsværdiskat 563
Renovation 137
Rottebekæmpelse 9
Husforsikring 202
Ejerudgifter i alt 2.016

EJERLEJLIGHED / RÆKKEHUS - velindrettet rækkehus med attaktiv beliggenhed

VELINDRETTET RÆKKEHUS MED ATTRAKTIV BELIGGENHED VED STRANDENGEN

Velkommen til Strandholms Alle 53A i Hvidovre, hvor dette etplansrækkehus (ideel anpart) nu udbydes til salg. Huset ligger roligt og tilbagetrukket fra vejen, og beliggenheden er virkelig attraktiv lige ned til Hvidovre Strandeng.

Rækkehuset har uden tvivl en af Hvidovres mest attraktive adresser. Fra hoveddøren er der kun få skridt til Strandengens grønne vidder med snoede stier, der er er perfekte til løbe- eller gåture i det fri, og der er også kun 2 kilometer til Hvidovre Strandpark. Området er rigt på natur, og det samme gælder gode folkeskoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Der er bare 1,1 kilometer til Frihedens Butikscenter og 5,5 kilometer til Hvidovre C, ligesom man er tæt på gode bus- og togforbindelser. Dertil ligger motorvejen tilpas langt væk til, at man ikke mærker noget til den, men den kan alligevel nås på kun 5 minutter i bil.

Ejendommen er fra 1963, og den står flot og velholdt. Boligarealet er 63 kvadratmeter, og hjemmet er således ideelt for den enlige eller parret i alle aldre, uanset om I er unge, eller om I har udeboende børn og er på udkig efter noget mindre. Grunden tæller 715 kvadratmeter til deling med naboen, og den breder sig ud som en lukket og velanlagt havegrund. Her finder man veltrimmet beplantning såvel som et stort terrasseområde, der vender perfekt mod eftermiddags- og aftensolen. Bagerst på grunden står endnu en charmerende og overdækket terrasse, der er perfekt, hvis en regnbyge skulle melde sin ankomst.

Huset er indrettet med en hyggelig og hjemlig stil. Gulvene er lyse, og boligen nyder naturligvis godt af et dejligt lysindfald. Hoveddøren åbner op til en praktisk entré, hvor der er plads til sko og overtøj. Køkkenet er indrettet med fine, hvide elementer og integrerede hårde hvidevarer, og her er masser opbevaringsplads samt mulighed for at indrette en spisekrog. En kombineret spisestue og stue ligger med vestvendte vinduespartier, hvorfra man har kig ud over haven. Huset byder yderligere på to indretningsvenlige værelser og et badeværelse i lyse fliser med bruseniche og vaskemaskine.

Kontakt Boligmatch i dag og book en fremvisning :-) 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning