Se det digitale energimærke

Nordre Jernbanevej 13B, 2. TH.

, 3400 Hillerød

1 / 22
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1774 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 71 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1985
Sagsnummer 18TS1751
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 258
Ejendomsværdiskat 875
Ejerforening 1.439
Rottebekæmpelse 3
Ejerudgifter i alt 2.576

EJERLEJLIGHED - Central citylejlighed i hjertet af Hillerød

Central citylejlighed i hjertet af Hillerød

Centralt i Hillerød ligger denne skønne og rummelige 3-værelses lejlighed, som består af en stor stue med praktisk køkken-alrum, soveværelse, badeværelse samt ekstra værelse.

Du bydes velkommen til Nordre Jernbanevej 13B, hvor denne lejlighed med sine 71 m2 opfylder langt de fleste behov, hvad enten det drejer sig om plads til den mindre familie eller arbejde og hobby. Med sin centrale placering i Hillerød, har du nærhed og gåafstand til alt hvad hjertet begærer i dagligdagen og weekenden; dagligvare- og indkøbsmuligheder, offentlig transport, uddannelsesinstitutioner, kulturtilbud, seværdigheder samt rekreative områder ved den smukke Slotssø og historiske Frederiksborg Slot.

Lejligheden er placeret på øverste etage på 2. sal i en flot og vedligeholdt rødstensejendom med tegltag fra 1985. Ejendommen er omkranset af et hyggeligt grønt område og fællesareal med borde/bænke samt grillplads, som indbyder til afslapning, leg og spil i hjemlige omgivelser. Med nem adgang til opgang og lejlighed, ligger en privat parkeringsplads med masser af gratis pladser forbeholdt beboere og deres gæster.

Når du træder ind i lejligheden, træder du ind i en praktisk og rummelig fordelingsentré, som giver direkte adgang til alle lejlighedens rum. Lejlighedens midtpunkt er uden tvivl den store og veldisponerede stue med køkken-alrum, der med sit fantastiske lysindfald og store vinduesparti byder på smuk en udsigt over det grønne område. Det flotte HTH-køkken, består bl.a. af moderne hvidevarer i stål. Den gode plads mellem spiseafdelingen og opholdsstuen, muliggør mange kombinationsmuligheder til skabelsen af et hyggeligt sofaarrangementet.

Fra stuen er der nem adgang til det pæne badeværelse med bl.a. bruseniche og væghængt toilet samt mulighed for tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler. Det rummelige soveværelse, byder på skøn udsigt over grønt område og er udstyret med indbyggede skabe samt et integreret sminke- og arbejdsbord med stort spejl. Sidst men ikke mindst, råder lejligheden over et praktisk ekstra værelse, der fungerer perfekt som børne- , arbejds- eller hobbyværelse med et godt lysindfald grundet det store vinduesparti. Til lejligheden hører endvidere et stort og praktisk kælderrum med god plads til alskens opbevaring, vaskekælder med fri afbenyttelse samt en rummelig cykelkælder. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning