Se det digitale energimærke

Fælleddiget 93

, 2300 København S

1 / 28
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2334 KB
15
96 KB
14
622 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 112 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1978
Sagsnummer 18TS1811
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.529
Ejendomsværdiskat 1.050
Ejerforening 930
Rottebekæmpelse 4
Ejerudgifter i alt 3.513

RÆKKEHUS - Skønt rækkehus i et fantastisk kvarter - og med virkelig lave ejerudgifter

Lyst rækkehus med attraktiv planløsning - efterspurgt adresse i et fantastisk kvarter!

Centralt, både på Amager og i afstand til Indre By, møder man dette suveræne rækkehuskvarter på Fælleddiget, som ligger ganske tæt på alt, men stadig utrolig fredfyldt og roligt nær Fælledens natur. Denne kombination er tiltalende for mange; især børnefamilien, som søger nye græsgange, men også for det pensionerede ægtepar, som drømmer om en rolig tilværelse tilbagetrukket fra byen.

Disse kvaliteter er ikke blot med til at karakterisere området, men også det attraktive rækkehus fra 1978, som nu udbydes til salg. Her får I et lyst og lækkert hjem med en rigtig god planløsning uden nogen former for spildplads. I alt får I 112 gode kvadratmeter fordelt over en stueetage og 1. sal, og dertil kommer et praktisk haveskur og ikke mindst den tilhørende grund, der byder på en skøn træterrasse og eget havestykke.

Huset er enormt velholdt. Blandt andet er hoveddørspartiet udskiftet i 2015, mens det store vinduesparti mod haven blev skiftet i 2013. Også badeværelset er renoveret inden for nyere tid i 2012. Via det hyggelige ankomstparti bydes i velkommen i husets rummelige entré, som står indrettet med hvide trapper op til 1. salen. Her er der god plads til, at alle familiens medlemmer kan komme af med overtøj og sko uden at falde over hinanden, inden turen fortsætter videre ind i de dejlige fælles opholdsrum.

Først kommer køkkenet lige på højre hånd. Et skønt rum, som har alt, hvad I skal bruge - inklusive fin sidde-/spiseplads til den hurtige skål havegryn om morgenen eller en frisk, varm kop kaffe. Ved siden af folder den store stue sig ud. Hele bagvæggen er lavet til en eksklusiv, indbygget reol med plads til hele samlingen af bøger og nips, mens endevæggen udgøres af et vinduesparti fra gulv til loft med direkte udgang til terrassen og haven mod syd! Endelig rummer etagen et toilet med vaskesøjle.

Via trapperne kommer I ovenpå. Her venter husets værelsesafdeling bestående af tre lyse rum; to ved siden af hinanden, som er oplagt til børnene, samt et stort og separat beliggende med garderobeskab langs hele endevæggen. Til slut venter det renoverede badeværelse med kar, og via reposen kan man videre tilgå husets uudnyttede loftsareal, som flere naboer har indrettet med kontor, ekstra soveværelse eller lign.

Rækkehuset indgår i en dejlig forening med et rigtig godt fællesskab, hvor der ofte afholdes arrangementer - fx sommerfest og fastelavn! Området har endvidere sin egen fodboldbane, basketmål samt legeplads og er i det hele taget et utroligt børnevenligt sted. Som prikken over i'et er der gratis parkering for beboerne, og vil man hellere vælge offentlig transport, er der kun 250 meter hen til metroen ved Bella Center St.

Bemærk de lave ejerudgifter - her får du rigtig meget bolig for dine penge. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning