Se det digitale energimærke

Brinken 31

, 4622 Havdrup

1 / 25
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1890 KB
20
104 KB
15
874 KB
25
2104 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
2.555.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 130.000
Brutto
i
11.091
Netto
i
9.582
Boligareal 190 m²
Carport 24 m²
Grundareal 809 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1977
Sagsnummer 18TS1821
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.150
Ejendomsværdiskat 1.583
Renovation 239
Grundejerforening 167
Husforsikring anslået 458
Rottebekæmpelse 2
Ejerudgifter i alt 3.599

VILLA - Stor og skøn villa - klar til indflytning

Stor, lækker villa i hyggelige Havdrup

Her på Brinken 31 findes helt perfekte betingelser for børnefamilien. I befinder jer på et lukket vænge i stationsbyen Havdrup, hvor fred, ro og børnevenlige rammer kombineres med kort afstand til alle hverdagens gøremål. Her bliver I de lykkelige ejere af en stor villa med hele 190 indbydende boligkvadratmeter fordelt på halvandet plan. Alt dette fuldendes af en herlig have, hvor sommerdagene vil flyve afsted med sol, grill og godt selskab.

Villaen er opført i 1977 og står med rødstensfacade, hvide vinduesrammer og mørkt sadeltag. Med i købet hører desuden en carport, et praktisk redskabsskur samt et overdækket skur, så I får gode opbevaringsmuligheder til såvel havemøbler som brænde.

Inden døre bydes I velkommen i et hjem, der bærer tydeligt præg af løbende opdateringer - hvide vægge og lofter samt flotte gulve sørger for en lys og luftig atmosfære fra stueplan til førstesalen. Den velindrettede planløsning giver jer en førstesal med et pænt badeværelse, et depotrum, et oplagt kontor samt tre gode værelser, hvoraf det ene opgraderes med både walk-in-closet og altan - herude kan I nyde udsigt over villakvarterets hustage og de grønne omgivelser. Nedenunder i stueplan suppleres alt dette af endnu et stilrent badeværelse samt yderligere to værelser. Dertil kommer et rummeligt bryggers samt husets to skønne opholdsmiljøer. Her er tale om et stort køkken-alrum samt en dejlig stue, og de to rum adskilles af en fransk dobbeltdør, mens det ensartede gulv skaber en fin sammenhæng mellem opholdsmiljøerne. Det tidssvarende køkken er indrettet med hvide elementer og en køkkenø, hvor I får lækre forhold for madlavningen. Stuen har både rigelig plads til familiehygge og direkte udgang til en overdækket fliseterrasse.

Den 809 kvadratmeter store grund giver jer et utal af muligheder - foruden fliseterrassen kan I forsøde tilværelsen med små solkroge, så I kan følge solen dagen lang. Haven byder derudover på en stor græsplæne, og en fin hæk sørger for, at I får en ugeneret oase til de lune dage.

Med adresse i Havdrup bliver det nemt at få hverdagens kabale til at gå op. I har fem minutters gang til nærmeste supermarked og Havdrup Station, hvor toget tager jer videre til Roskilde. Fra hoveddøren har børnene desuden kun ti minutter på cykel til Havdrup Skole.

Velkommen til et hjem, hvor familielivet for alvor kan slå rødder! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning