Se det digitale energimærke

Krarupvej 18

, 2610 Rødovre

1 / 25
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1776 KB
20
107 KB
13
656 KB
25
2106 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 167 m²
Carport 29 m²
Udhus 14 m²
Grundareal 862 m²
Værelser 7
Antal plan 1
Byggeår 1960 /2010
Sagsnummer 18TS1831
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.375
Ejendomsværdiskat 1.444
Renovation 297
Grundejerforening 83
Vejfond 42
Rottebekæmpelse 26
Husforsikring 509
Ejerudgifter i alt 4.775

VILLA - Flot og lys 1-plans villa med børnevenlig adresse

Flot, lys etplansvilla på børnevenlig adresse i Islev

Med nøglerne til denne lækre etplansvilla får I 167 opdaterede boligkvadratmeter, en solrig have og en børnevenlig adresse i Islev. I befinder jer nærmere bestemt på Krarupvej 18 - en blind vej, hvor børnene kan lege frit, og hvor I bor med få hundrede meter til dagligdagens gøremål.

Villaen er oprindeligt opført i 1960, men den bærer tydeligt præg af løbende vedligeholdelse - den præsenterer sig flot med gråpudset facade samt hvide vinduesrammer. Foruden selve boligen kan I også glæde jer over en flisebelagt indkørsel med carport samt to praktisk udhus/redskabsrum.

I bydes velkommen indenfor i et hjem, hvor temaerne er rene linjer og moderne komfort. De mange kvadratmeter fordeler sig blandt andet på et bryggers og to tidssvarende badeværelser, hvoraf det ene er nyistandsat med badekar, brus og dobbelt håndvask. Dertil kommer hele fire værelser, hvor det oplagte forældreafsnit opgraderes med både walk-in-closet og et tilstødende værelse. Alt dette fuldendes af to skønne opholdsmiljøer - det flotte spisekøkken samt stuen, som sørger for god plads til familielivet. Det tosidede køkken er indrettet med fyldningslåger og giver jer lækre forhold for madlavningen - der er desuden fin plads til en spisekrog, som hurtigt kan blive familiens naturlige samlingssted efter en lang dag. Stuen er et herligt rum, hvor de lyse gulve komplementeres af lysindfaldet fra de brede vinduespartier. Herfra kan I nyde en dejlig udsigt til haven, og når sommeren gør sit indtog, vil havedøren skabe en flydende overgang til den sydvendte fliseterrasse. Denne suppleres af endnu en terrasse og flere hyggekroge, så I kan følge solen fra morgenkaffen til aftensmaden. Haven stiller ikke høje krav til vedligeholdelsen, så der er god tid til at nyde de grønne omgivelser.

Med denne beliggenhed bliver det nemt at få hverdagens kabale til at gå op. Der er ikke langt til daginstitutioner eller til Islev Torv, hvor I nemt kan klare dagens indkøb. Herudover er der kun 15 minutters gang til BIG shopping med endnu flere gode indkøbsmuligheder, biograf, restauranter mv. Samtidig er der kun fem minutters cykeltur til henholdsvis Islev Skole og Herlev Station, hvor S-toget forbinder jer med København og omegn.

Krarupvej 18 - et hjem, som bare venter på jer, jeres familie og jeres flyttekasser! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning