Se det digitale energimærke

Vangedevej 234, ST.

, 2870 Dyssegård

1 / 25
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1178 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
3.245.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 165.000
Brutto
i
13.252
Netto
i
11.780
Boligareal 107 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1931
Sagsnummer 19TS1061
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 465
Ejendomsværdiskat 1.006
Rottebekæmpelse 4
Fællesudgifter ejerforeningen 4.216
Grundfond 370
Honorar administrator og revisor 139
Ejerudgifter i alt 6.201

EJERLEJLIGHED - Mange skønne og istandsatte kvadratmeter

Stor, istandsat lejlighed nær Utterslev Mose

Dyssegård er en hyggelig bydel, som lægger navn til nogle attraktive adresser - og med god grund. Her finder I nemlig en perfekt kombination af fredelige villakvarterer, grønne åndehuller og et stemningsfuldt byliv, som står til rådighed med alle hverdagens nødvendigheder.

På en gade få hundrede meter fra Utterslev Mose venter jeres nye hjem. Her er tale om en rummelig lejlighed, hvor I får et indbydende stueplan, som suppleres af en kælderetage i samme pæne stil. Såvel beliggenhed som bolig henvender sig til alt fra parret til den lille familie, der leder efter nye rammer.

I bliver naboer til Søborg Hovedgade, som folder sig ud med gode indkøbsmuligheder og specialforretninger. Der er derfor kun 250 meter til nærmeste supermarked, mens I har fem minutters gang til både daginstitution og skole.

I vil derudover værdsætte den korte afstand til Utterslev Mose, hvor I kan nyde den friske luft og et åndehul midt i byens pulserende liv. Som prikken over i'et tager cyklen jer hurtigt til Dyssegård Station, hvor S-toget forbinder jer med hele København og omegn.

Ved Vangedevej 234 bydes I velkommen af gulstensejendommen, som blev opført tilbage i 1931. Herefter kan I træde indenfor i lejlighedens stueplan, som bærer tydeligt præg af en nylig istandsættelse - hver en kvadratmeter emmer af kvalitet og gode materialer. De hvide vægge og lofter komplementeres af et pænt gulv, som går igen i samtlige rum på denne etage.

Planløsningen tæller blandt andet en entré med indbygget skabsplads, et stilrent badeværelse med brus og to fine værelser, som opgraderes med alt fra skabe til blotlagt murværk. Etagen fuldendes af et stort opholdsmiljø med åben forbindelse mellem køkken og stue. Det tidssvarende køkken er indrettet med grebsfrie elementer, træbordplade og ovn i arbejdshøjde, mens hele rummet prydes af lysindfaldet fra de mange vinduespartier.

Hele herligheden fortsætter i kælderetagen, som giver jer tre disponible rum i forskellige størrelser samt endnu et badeværelse med grå fliser og vaskefaciliteter. Hernede kan I slippe fantasien løs og indrette jer med alt fra kontor til hobbyrum og vinkælder. På ejendommens 3. sal findes i øvrigt også et loft/opbevaringsrum på ca. 5 m2 som medfølger lejligheden.

Velkommen til jeres nye hjem i skønne Dyssegård! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning