Se det digitale energimærke

Rundforbivej 201, st. th.

, 2850 Nærum

1 / 17
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1501 KB
3
124 KB
2
98 KB
1
62 KB
20
758 KB
12
543 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Se det digitale energimærke
Boligydelse -
Varmeudgift 860
Boligareal 68 m²
Grundareal 6.264 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1961
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Nej
Sagsnummer 19TS1301
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 4.037
Fællesantenne 207
Boligydelse i alt 4.244
Andelen:
Maksimalpris -
Anslået teknisk pris -
Andelens fordelingstal 2,25 %
Enhedens del af gælden -
Foreningen:
Samlet gæld -
Boligenheder 40
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
Realkredit Danmark Kontantlån, kr. 11.462.962 - Afdragsfrihed nej - Udløb 2037.

ANDELSBOLIG - Skønt beliggende lejlighed med mulighed for tilkøb af nabolejligheden

Mulighed for tilkøb af nabolejligheden = 57 kvm ekstra!

Idyllisk beliggende på den rolige Rundforbivej i Nærum, kun ganske få skridt fra Nærum Gadekær og på en vej, der ender blindt med stisystemer ind til grønne områder, får du nu en unik mulighed for at erhverve dig ikke blot én, men to lejligheder, som samlet set kan give dig 124 boligkvadratmeter til dit fremtidige hjem.

Først og fremmest er det dog denne skønne sag beliggende i stuelejligheden til højre, som nu kan blive din. Lejligheden breder sig over 68 rummelige kvadratmeter og præsenterer to store værelser, som kan benyttes helt klassisk til stue og soveværelse, men som også nemt kan indrettes individuelt for dig, der gerne vil bo delevenligt sammen med en sambo.

Udover den store opholdsstue, som er dejlig lys med sit vinduesparti mod syd, og det hyggelige værelse med morgen- og formiddagssol, indeholder lejligheden en rummelig fordelingsentré til at tage varmt imod dig og dine gæster, et virkelig lyst køkken samt et stort badeværelse, som står indrettet med et separat, glasafskærmet brusemiljø for enden af rummet.

Hele lejligheden trænger grundlæggende til en opdatering, inden du flytter ind. Gulvene savner flere steder en slibning, væggene kalder på at blive frisket op, og det blå køkken af ældre dato kunne med fordel skiftes ud til en nyere model - evt. med mulighed for at åbne op og skabe et lækkert køkken-alrum i boligen i samme ombæring.

Har du mod på at kaste dig over flere projekter og samtidig investere i hele ejendommen stueetage, har du som nævnt også mulighed for at købe nabolejligheden og slå de to enheder sammen. Nabolejligheden er en etværelses på 57 kvadratmeter, som giver et stort potentiale i din fremtidige indretning.

Som beboer her på Rundforbivej 201 kan du nyde de lune forårs- og sommerdage ude i den fælles gårdhave, som ligger roligt her i det lukkede kvarter med grønt græs, borde og bænke. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder foran ejendommen, og i den forbindelse er det også værd at nævne, at det kun vil tage dig små 22 minutter bag rattet at nå fra din adresse i Nærum til arbejdspladsen eller de kulturelle seværdigheder inde i Indre København.

Til daglig kan du imidleritd nyde din gode beliggenhed i hjertet af Nærum, ganske få skridt fra Hovedgaden med bl.a. Rema 1000 og Netto samt med direkte adgang ind til naturskønne Jægersborg Hegn.

Natur, by og mulighed for en kæmpestor lejlighed? Ja tak! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning