Se det digitale energimærke

Snogegårdsvej 4, ST. TV.

, 2820 Gentofte

1 / 15
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1359 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
1.450.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 75.000
Brutto
i
5.950
Netto
i
5.287
Boligareal 52 m²
Værelser 2
Byggeår 1940
Sagsnummer 19TS1401
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 91
Ejendomsværdiskat 508
Ejerforening 1.607
Rottebekæmpelse 2
Antenne 146
Fælleslån 134
Adm gebyr fælleslån 38
Ejerudgifter i alt 2.525

EJERLEJLIGHED - Toværelses lejlighed i flot og indflytningsklar stand

Toværelses lejlighed i flot og indflytningsklar stand

Lejligheden på Snogegårdsvej 4 udgør det perfekte hjem for dig, der er på udkig efter en flot, indflytningsklar toværelses lejlighed med god beliggenhed. Her venter 52 kvadratmeter, der har hele pakken - skal vi tage et nærmere kig indenfor?

Så snart du træder ind over dørtærsklen, mødes du af lejlighedens lyse og indbydende indretning. Her er lyse trægulve, flotte stuklofter og tidløst interiør, og som prikken over i'et sikrer de store vinduespartier, at boligen bades i et dejligt lys. Planløsningen er veldisponeret, og i centrum af hjemmet ligger en entré med adgang til samtlige rum, og derfor er lejligheden er utrolig delevenlig.

Køkkenet er opført i lyse skabselementer med masser af opbevaringsplads, og her er gode hårde hvidevarer, som bl.a. indkluderer opvaskemaskine og et stort køle-/fryseskab. Badeværelset ligger ved siden af, og det er opført i lyse materialer med brus. Stuen og soveværelset har næsten samme størrelse, og derfor kan de indrettes præcis, som du ønsker - uanset om det er som to separate værelser, eller om det er som stue og soveværelse. Mulighederne er gode, og derfor kan du få det præcis, som du ønsker.

Boligen ligger i en god og solid murstensejendom fra 1940, og selvom den er placeret i stueplanet, er der tale om en høj stueetage, hvorfor du slipper for indkigsgener. Der er parkeringsmuligheder lige foran, og bagved ligger et gårdareal til fri afbenyttelse.

Du kommer til at bo i et roligt område, hvor du har alle dagligdagens fornødenheder i gåafstand. Indkøbene kan klares i Netto kun 90 meter fra hoveddøren, og i samme afstand ligger en SuperBrugsen. Der er utrolig kort til IKEA, Jysk og Elgiganten, og samtidig er der kun 10 minutter på cykel til Lyngby Hovedgade og alle de gode shoppingtilbud. Som prikken over i'et er der kun 1,2 kilometer til Vangede Station, hvorfra toget kører til fx Nørreport Station på kun 16 minutter. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning