Se det digitale energimærke

Grundtvigs Sidevej 7, 1. 2.

, 1865 Frederiksberg C

1 / 19
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1658 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
3.300.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 165.000
Brutto
i
13.008
Netto
i
11.752
Boligareal 74 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1975
Sagsnummer 19TS1931
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 563
Ejendomsværdiskat 875
Ejerforening 2.326
Rottebekæmpelse 3
Ejerudgifter i alt 3.767

EJERLEJLIGHED - Moderne lejlighed med skøn beliggenhed

Moderne lejlighed med super adresse på Frederiksberg

Tag med til Grundtvigs Sidevej 7, en god adresse på Frederiksberg, som placerer sig mellem Landbohøjskolens Have og Falkoner Allé, der giver jer natur og byens goder lige ved hånden.

Adressen er rolig, men alligevel utrolig central. Landbohøjskolens Have ligger nærmest som jeres baghave, kun 25 m. fra hoveddøren, og udgør et grønt åndehul midt i byens liv. Gl. Kongevej og Falkoner Allé venter jer med alt fra spændende spisesteder og cafeer til et levende butiksliv og Frederiksberg Centrets mange forretninger, hvor I straks kan stille sulten og shoppelysten.

I samme omfang ligger metroen med kurs mod Vestamager, lufthavnen og Vanløse, så I hurtigt og nemt kan komme omkring. Inden for kort gå- eller cykelafstand har I også Frederiksberg Have, søerne og indre by, der tilbyder alt inden for shopping, natteliv, kultur og fornøjelser.

Lejligheden ligger for enden af en blind vej på 1. sal i en gul murstensejendom opført i 1975. Der er gratis parkeringspladser tilhørende ejendommen og også gode parkeringsmuligheder for cykler. Og den velordnede ejerforening har et spændende altanprojekt på vej.

Indenfor fordeler lejligheden sig over 74 m2 veludnyttede m2, hvor der er god plads til singlen eller parret. Fra entreen møder I først og fremmest et moderne Kvik-køkken fra 2018 med hvide elementer og lyse bordplader, der opfylder alle tidens trends. Der er også adgang til det skønne badeværelse med separat bruseniche, der ligeledes fremtræder nutidigt med lyse væg- og gulvfliser samt separat bruseniche.

Planløsningen byder på et stort soveværelse med indbygget skabsvæg samt en dejlig opholdsstue, hvor I nemt kan indrette spiseafdeling og sofagruppe, uden at rummet føles trængt. Den gennemgående stand er flot og indbydende. Her skal I ikke løfte en finger inden indflytning, pak blot ud og find jer til rette.

Velkommen hjem! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning