Se det digitale energimærke

Borups Allé 133, 3. tv.

, 2000 Frederiksberg

1 / 26
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
2047 KB
6
326 KB
23
869 KB
23
4732 KB
3
174 KB
3
171 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
3.145.053
Se det digitale energimærke
Boligydelse 3.547
Varmeudgift 975
Boligareal 113 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1930
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Ja
Sagsnummer 19TS2441
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 3.547
Boligydelse i alt 3.547
Andelen:
Maksimalpris 3.145.053
Anslået teknisk pris 3.368.337
Andelens fordelingstal 2,64 %
Enhedens del af gælden 0
Foreningen:
Samlet gæld 8.453.972
Boligenheder 38
Erhvervsenheder 16
Beskrivelse af lån
i
Nykredit , kr. 11.365.000 - Afdragsfrihed nej - Udløb . Nykredit , kr. 1.500.000 - Afdragsfrihed nej - Udløb .

ANDELSBOLIG - Lys og indbydende lejlighed på Frederiksberg

LYS OG INDBYDENDE ANDELSLEJLIGHED I ET AF FREDERIKSBERGS BEDSTE KVARTERER

En lys andelslejlighed åbner sine døre på Borups Allé 133. Lejligheden er stor og lys - og har masser af muligheder for den store børnefamilie eller parret der ønsker masser af plads.

Det vigtigste for en andelsforening er naturligvis, at der er styr på økonomien - og det må man sige, at der er på Borups Allé, for denne veldrevne forening har lave boligudgifter. Beboerne får mulighed for at benytte sig af loft- og kælderrum, og det er en mulighed at skrive sig op til privat garage. Med trampolin, cykelparkering og havemøbler i gården får andelsejerne lov til at nyde et hyggeligt fristed, hvor man kan møde hinanden og knytte stærkere fællesskabsbånd.

Kom med indenfor og oplev de 113 m2, der indeholder spisestue i åben forbindelse med køkken, opholdsstue, badeværelse, gæstetoilet, entré og to værelser - alt sammen med masser af rummelighed. Her føler de fleste sig hjemme - par, enlige og små familier kan uden problemer finde sig tilrette, og man kan ovenikøbet flytte ind med sit husdyr, så længe det ikke er en hund.

Det er værd at bemærke det fantastiske lysindfald. Grundet lejlighedens høje placering på tredje sal uden for mange skyggende genboer får solen lov til at strømme ind gennem de store vinduespartier - og særligt alrummet nyder godt heraf. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om et rum, der samler familie, gæster og hvem end der må træde ind af døren. De hvide fronter i køkkenet gemmer på masser af opbevaringsplads, hvor man kan rode med potter og pander, alt imens aftensmaden simrer på komfuret. Over kogehalvøen er
der frit udsyn til aktiviteterne omkring spisebordet.

Stuen er endnu et hjerterum med masser af charme. Her er rigeligt med plads til at opstille selv en større flyder af en sofa, og også her kan de store vinduespartier traktere med et lysindfald, der oplyser alle hjørner.

Derudover er der både forældre- og børneværelse at gøre godt med. Forældresoveværelset er naturligvis det største, og det er også beriget med fransk altan og eksklusiv adgang til det smukke, renoverede badeværelse, der er beklædt med fliser i rolige farver, separat brus og vaskefaciliteter. Til slut rummer lejligheden også et praktisk gæstetoilet.

Her får man nøglerne til en lejlighed på kanten af Frederiksberg i hvad der måske er et af byens mest eftertragtede villakvarterer. Derfor er der også rigtig nem adgang til den nærmeste skole, og også indkøb og daginstitution kan findes i overkommelig afstand. Lidt længere nede af vejen stopper S-Toget på Fuglebakken St., og man befinder sig i gåafstand til både nye og gamle Metrolinjer og i cykelafstand fra Frederiksberg have og hele Indre By.

Velkommen! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning