Abel Cathrines Gade 18, 3. th., 1654 København V

ANDELSBOLIG - Virkelig fin lejlighed med fantastisk central placering

KØBENHAVNERLEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING OG EN MASSE FORDELE

Adressen byder på en yderst charmerende lejlighed, der er helt klar til, at man drejer nøglen om og nyder alt det, som lejligheden har at tilbyde. Velkommen!

Lejligheden indeholder to lyse og indretningsvenlige rum, som gør stedet attraktivt for singlen, parret og for jer, som ønsker en roomie. Rummene kan nemlig både stå som to separate værelser eller et værelse og en stue.

Køkkenet er stilrent og opført i lyse træelementer. Ved siden af finder man badeværelset, som har et godt og naturligt lysindfald, mulighed for udluftning samt separat brus.

Med denne adresse kommer man til at bo i en charmerende københavnerejendom fra 1879, der præsenterer sig velholdt i sin flotte facade. Lejligheden kommer desuden med en masse fordele i form af et stort og funktionelt fælleskøkken for ejendommens beboere, hvor der er plads til at samle venner og familie til en god middag. Herfra er der også udgang til den fælles tagterrasse, som er delvist overdækket, hvilket sikrer grillmaden i alt slags vejr.

Herudover er der fællesvaskeri samt en stor og grøn fællesgård, hvor der er plads til leg og sociale arrangementer.

Med denne adresse kan man glæde sig over at placere sig helt centralt midt i byens mange fristelser. Vesterbrogade, Halmtorvet og Istedgade ligger kort fra hoveddøren og tilbyder en masse hyggelige caféer, restauranter, specialforretninger og shoppingmuligheder. Hop på cyklen og nå Hovedbanegården på to minutter, hvilket sikrer alle forbindelser til nære og fjerne destinationer.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.