Richard Mortensens Vej 63, 5. p5., 2300 København S

Penthouselejlighed i den ikoniske og prisbelønnede 8TALLET i Ørestad

Penthouselejlighed i den ikoniske og prisbelønnede 8TALLET i Ørestad

Denne lyse og vestvendte penthouselejlighed befinder sig i den ikoniske og prisbelønnede 8TALLET, som er designet af tegnestuen Bjarke Ingels Group. Bygningen er opført i 2010 og I kan se frem til en arkitektonisk flot ejendom med en masse charme.

Her er tale om en lys og rummelig lejlighed som er gennemstømmet af de store gulv til loft vinduer, som ses i begge ender af lejligheden og på begge etager samt det store ovenlysvindue, som giver et godt lys.

Lejligheden byder dig velkommen i beboelsens hjerterum med det stilrene og lyse køkken, som åbner sig op i begge ender, således at det er muligt at være med omkring bordet eller i stuen i mens maden gøres klar. Efter en travl dag, kan man sætte sig i møblementet og kigge ud på den smukke bygning som 8tallet er og følge med i dagens liv der er på rampen.
Via den flotte og lette trappe kommer man til 1. salen, som indeholder stort soveværelse, stort værelse og lyst og stilrent brusebadeværelse som emmer af velvære.


Ude venter en herlig, vestvendt terrasse, som snildt kommer til at danne rammerne for mange timer i solen hvor udsigten til indre by og rådhustårnet kan nydes. Herfra er der adgang til gangstien, der snor sig langs facaderne. Følger I den helt op på toppen, vil I opleve udsigt over Kalvebod Fælled og Køge bugt.

I kommer til at bo i et attraktivt område i rivende udvikling, som kombinerer smukke naturområder med moderne boliger. Hverdagen forløber gnidningsfrit, for i 8TALLET er der både vuggestue og børnehave, og så befinder den nærmeste skole sig blot 900 meter væk. Indkøb klares også tæt på matriklen, og pendleren kan hurtigt gå til den nærmeste metrostation. Endeligt er der også mange fritidsaktiviteter med hele seks legepladser inden for en radius af 500 meter samt den fredede Kalvebod Fælled.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.