Æblegården 5, 2800 Kongens Lyngby

RÆKKEHUS - tre plans rækkehus med masser af muligheder

MULIGHEDSRIGT RÆKKEHUS MED DEJLIG TERRASSE OG HAVE - SKØNT BELIGGENDE I KONGENS LYNGBY

Vi byder dig hjertelig velkommen indenfor i dette skønne rækkehus fra 1953, der råder over hele tre plan. Her kan du og familien nyde godt af et stærkt nabofællesskab og rolige omgivelser.

Indendøre møder du i stueplan en entre og en rummelig gang, hvorfra du kan tilgå både stue og køkken. I den store møblerbare gang kan du evt etablere kontorplads eller have ekstra god plads til opbevaring. Den store stue er lys og med direkte adgang til terrasse og have. Sidste rum i stueplan er køkkenet, der både har sjæl og charme, og du får også rigeligt med skabsplads samt opvaskemaskine.

En flot vinkeltrappe bringer dig op på huset 1. sal med tre gode værelser, der kan indrettes som forældreafdeling, børneværelser eller fritidsrum alt efter behov. Reposen fører også ind til husets fine badeværelse med badekar, skråvindue og gode opbevaringsmuligheder.

I kælderplan er der tre disponible rum - det ene med samme størrelse som stuen. Med andre ord er der rig mulighed for at skabe gode afdelinger hernede.

Den dejlige træterrasse er rigelig stor til havemøbler, parasol og hyggelige blomsterkrukker. Herude kan du glæde dig over et flot kig til den grønne have, og dette spot kan nemt være rammen om mange gode stunder under åben himmel med familie og venner.

Haven er omkranset af en frodig hæk og med syrenbuske, smukke træer og skur/udhus (ikke anført på BBR) til organisering af haveredskaberne får du et nydeligt udendørsareal. Der hører der også en skøn forhave til huset.

I nærområdet har du kommuneskole og privatskole til familiens yngste medlemmer, og rækkehuset ligger på en stille, lukket vej med huse på kun den ene side og legeplads for enden af vejen. På Æblegården er der en årlig sommerfest, og fællesskabet gør meget ud af at passe godt på hinanden.

Du er tæt på S-tog og på den kommende letbane, og der er flere gode indkøbsmuligheder i gåafstand fra adressen. Du er heller ikke langt fra integreret institution, og DTU og VUC er kun få km fra dit nye hjem.

Kongens Lyngby har storcenter og hovedgade med gode handlemuligheder, og stationen har fine forbindelser i nordgående retning. På lidt over en halv time når du København H med s-toget.

Book for en fremvisning - vi ser frem til at tage imod dig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.