Ulrik Birchs Allé 58, 2. tv., 2300 København S

EJERLEJLIGHED - Smuk fireværelses Københavnerlejlighed

Smuk og original fireværelses Københavnerlejlighed

Træd indenfor i denne moderne lejlighed, der er præget af velholdte elementer. Hjemmet har en planløsning på 79 kvadratmeter og disponerer over tre værelser, entré, badeværelse samt et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen.

Lejligheden er altså delevenlig og henvender sig både til familien eller de studerende, der ønsker et mindre kollektiv.

Fællesområdet præsenterer sig i form af køkkenalrummet, hvor et helt nyt køkken fra 2021 er installeret. Her præger Ikea-elementer designet, men med en ægte kirsebærtræbordplade, en granitbordplade ved ovnen samt messing-armatur fra Bilistri.

Udover alle nødvendigheder er der installeret en Miele opvaskemaskine fra 2020. Dette rum giver plads til at udsmykke jer med både spisebord og sofasektion.

Det strømlinede design fortsætter på badeværelset, der er helt nyt fra 2019 og indrettet i et nydeligt design med separat bruseniche.

Generelt præger fine detaljer lejligheden, hvilket viser sig ved de originale plankegulve, der er ludbehandlet og sæbeimpregneret. Slående er også de høje paneler i køkkenalrummet samt det faktum, at hele lejligheden er nymalet i 2021.

Værelserne er indbydende med plads og lys grundet de sydvendte vinduer, og så kan I benytte det gårdvendte værelse både som børneværelse eller kontor.

Denne klassiske københavnerlejlighed er placeret i en renoveret bygning fra 1935, der netop er blevet godkendt af Københavns kommune til energibesparende vedligehold, hvilket betyder, at der kommer nyt tag samt renovering af facaden.

Der er desuden igangsat renovering af gården og nye vinduer allerede i 2022. Her hører altså en utroligt aktiv bestyrelse, der arbejder utrætteligt på at forbedre boligen.

Med denne adresse befinder I jer i det rolige Eberts villakvarter, der består af børnevenlige veje og små parker. I kan hurtigt befinde jer i Remiseparken, hvor både legemuligheder og gode daginstitutioner er at finde.

Alle hverdagens fornødenheder i form af en stor Kvickly, en Rema 1000 samt flere hyggelige caféer. Offentlig transport udbydes ligeledes, hvor både metroen fra DR byen og busforbindelser fra Amagerbrogade er oplagte valg.

Med dette område får I alt det bedste, Amager har at byde på, da I hurtigt kan komme til Indre By eller Amager Fælled. By og natur går hånd i hånd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.