Gustav Wieds Vej 1, 4700 Næstved

VILLA - Flot og rummelig - og yderst moderne villa i Digterkvarteret

FLYT FAMILIEN IND I EN RUMMELIG OG MODERNE 70'ER-VILLA I DIGTERKVARTERET

Godt nok siger opførelsesåret 1976, men I skal ikke lade jer narre af det tidstypiske indtryk, der møder jer på den rolige vej i Digtervejskvarteret. Her kommer 70'ernes brug af store vinduer op på et endnu højere niveau med en opgradering, der siger spar to i køkkenet såvel som stuen med ovenlys og en absolut fantastisk rummelighed med loft til kip og et flot spil i bjælkerne.

Etplanshusets 169 kvm breder sig ud på en entré med indbyggede skabe, et køkken med fløjdøre ind til en stor stue med en udestue i forbindelse (udestuen er ikke registreret på BBR), fire soveværelser, hvoraf det ene gemmer på garderobe, samt et bryggers, et fyrrum og to badeværelser.

Det ene badeværelse fik den helt store tur i 2021, og det andet står ligeledes nyt og moderne, før I flytter ind (sælger skal til at renovere det nu og her). Stuen er renoveret med 22 mm Merbau-gulv i dybe toner, der giver et modspil til de hvide vægge og de fire meter over kippen. Både her og i køkkenet er monteret Velux-ovenlysvinduer, så I kan se frem til et hjem, der har en absolut vindende luftighed!

Det bliver ingen sag med de gastronomiske udfoldelser i det flotte Invita-køkken, hvor I ligeledes befinder jer under åben himmel med de lækre ovenlysvinduer i den åbnede kip.

Stuen er stor og rummelig, og I kan derfor fint få plads til det store langbord ud for køkkenet og samtidig have plads et sofaarrangement med plads til hele familien i den anden ende.

Hjemmet tilsmiler i den grad familien, blandt andet med en børneafdeling med det ene badeværelse for sig samt en forældreafdeling med eget badeværelse - og bedre bliver det, at teenageren kan trække sig tilbage i det nordligste disponible rum; tidligere garage, nu isoleret, opvarmet og med isat vinduesparti. Det bemærkes, at dette rum ikke er godkendt til beboelse og at det stadig har status som garage på BBR.

En stor flisebelagt indkørsel danner rammen for jeres daglige hjemvenden. Baghaven får I dejligt ugeneret, og den vender helt rigtigt, så I får sol hele dagen.

Her er smukt anlagt med blomstrende bede, fiskedam og et ældre drivhus; en have, der er til for at nyde og ikke at yde. Praktiske plusser i bogen tæller desuden et tag fra 2019 samt døre og vinduer, der løbende er udskiftet fra 2017 til 2020. Det hele velisoleret og med store loftrum med fast gulv i begge ender. I indkørslen er der en stor carport - der dog pt ikke er anført på BBR.

Villaen udbydes i det mest eftertragtede område i Næstved, nemlig Lille Næsted. Det rolige villakvarter rummer optimale muligheder for at tilpasse familielivet, da I befinder jer i et net af stisystemer, der kan føre jer sikkert videre ud i området; om I søger de gode busforbindelser eller skal cykle ned til stationen.

I er tilmed ikke langt fra naturområder i form af skov, så fritidsudflugterne er heller ikke svære at finde. Hobbyerne kan ligeledes plejes, hvor både rideskole og Lille Næstved Idrætsforening er blandt jeres muligheder.

Er det hverdagens fornødenheder, I prioriterer højest, ja, så er både skole og daginstitutioner under en kilometer herfra. Her skal ikke mangle noget, hvilket også markeres med Næstveds summende bymiljø. Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.