Nordfeldvej 16, 1. th., 2700 Brønshøj

EJERLEJLIGHED - Skøn renoveret 2 værelses lejlighed med to altaner

LØBENDE RENOVERET 2V'ER MED TO SKØNNE ALTANER

Par, singler og studerende vil især finde lejligheden på Nordfeldvej 16, 1. th. interessant. Der er tale om en flot bolig, der løbende er blevet vedligeholdt, så den fremstår både delevenlig, indflytningsklar og med en suveræn beliggenhed helt centralt i Brønshøj.

Lejligheden præsenterer sig med 56 kvadratmeter og en helt klassisk planløsning med soveværelse, stue, badeværelse, køkken og entré. Istandsættelserne ses tydeligt.

Stuen har fået nyt tapet, og alle gulve i lejligheden er blevet afhøvlede og lakerede, så de fremstår flotte hele vejen igennem.

Køkkenet er et moderne IKEA-køkken fra 2017 med siddeplads til to personer, mens der på badeværelset er blevet opdateret med nyt armatur og toilet i 2020.

Det primære leverum, stuen, er udstyret med en lysgivende karnap, der sørger for, at der er et rigtig godt naturligt lysindfald, mens der også herfra er udgang til den ene af to altaner, hvor denne vender mod syd og dermed har sol det meste af dagen.

Altan nummer to har dør fra det rummelige soveværelse, så man altså begge har uderum, hvis boligen deles.

Her hører man til i en solid murstensejendom fra 1935 med flere faciliteter end de fleste. I 2020 blev der anlagt et nyt gårdmiljø, der medfølger et privat kælderrum, og vaskekælderen, der hører til ejendommen, findes lige i bunden af opgangen.

Desuden er det muligt at blive opskrevet til brugsret til et havestykke på 20 m2 gennem ejerforeningen. Havestykket befinder sig på Astrupvej bare 100 meter fra lejligheden, hvor det er fantastisk at solbade i græsset, dyrke egne grøntsager eller grille, når sommeren står for døren.

Er man til smuk natur, kan man med fordel bevæge sig mod nord, hvor Utterslev Mose venter 10 minutters gang fra matriklen. Her er træningsstativ og skønne løberuter, hvor man kan skimte livet på fugleøen og eventuelt fortsætte langs Vestvolden for endnu mere frodighed.

Selve nærmiljøet er spækket med små butikker, dagligvareindkøb og caféer, og fra Frederikssundsvej afgår centrale buslinjer mod byen, så man hurtigt når Nørreport i stort set lige linje med enten offentlig transport eller cykel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.