Tove Maës Vej 1, 3. th., 2500 Valby

EJERLEJLIGHED - Lys og stor lejlighed - skønt beliggende

Lys og rummelig lejlighed med skønt lysindfald i Valby

Med denne lejlighed og placering vil man bestemt ikke mangle noget, for her får man veludnyttede kvadratmeter i en flot og funktionel lejlighed, der samtidig befinder sig i et roligt område i Valby, som er tæt på både by og grønne områder.

Lejligheden råder over hele 100 kvadratmeter, der alle er optimalt udnyttede.

Udover det store køkken-alrum, hvor den lyse stue mødes med det tidløse og veludstyrede køkken, får man her også to gode værelser, et depot og et rummeligt badeværelse.

Begge værelser egner sig helt perfekt til et væld af anvendelsesformål, og med flotte gulve, hvide vægge og plads til store garderobeskabe er de lige til at flytte ind i. Det samme gælder resten af lejligheden, hvor badeværelset f.eks. rummer både vaskemaskine, tørretumbler og separat brus, og køkkenet har en halvø med plads til barstole samt masser af skabe og skuffer.

Placeret på tredje sal i en fritstående ejendom fra 2015 modtager lejligheden her et enormt lysindfald, som der også nydes godt af på de to altaner - hvoraf den ene er en fransk altan.

Især den store, sydvendte altan modtager masser af sol igennem meget af dagen, og her er det bestemt oplagt at indrette sig med havemøbler. Bygningen står superskarpt, og den er ydermere tilknyttet et skønt, grønt gårdmiljø med bl.a. gynger, bænke og træer.

Flytter man ind her, får man en helt central placering i Valby, hvor man har under en kilometer til Valby Station og endnu kortere til det altid levende miljø omkring Valby Langgade. Her finder man butikker, der ligger side om side med restauranter og caféer.

Valby har i høj grad et personligt og særpræget byliv og bliver ofte benævnt som en landsby i storbyen, hvor man har formået at bibeholde en lokal charme på trods af, at bydelen i høj grad er blevet en integreret del af hovedstaden.

Det forekommer nærmest selvsagt, at det selvfølgelig også er en praktisk beliggenhed med meget kort afstand til alt fra indkøb til skole, og slutteligt er det yderligere værd at dvæle ved de dejlige, grønne parker som Vestre Kirkegård, Frederiksbergs Have og Valbyparken, der alle placerer sig tæt ved adressen.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.